Spre kjærligheten!

Don´t worry, det kommer en sak om hele Gatebil helgen snart men først vil vi legge litt fokus på drifting ned “angsten” på Rudskogen. Dette er en av de raskeste svingene på hele Rudskogen, som dessverre er utilgjengelig for publikum. Likevel er det flere som satser temmelig hardt ned denne bakken – noe vi vil vise deg.

IMG_4265

For å klare hele svingen ned “angsten”, må farten være ekstremt høyt. Det vil ikke overraske oss om vi snakker 200km/t eller mer!

IMG_4248

DriftMonkey gutta kjører hardere og hardere for hver gang vi ser dem kjøre. Anders Klerud er ikke redd for å satse her.

IMG_4222

Det handler om å beregne når driften skal initiaseres. Beregner du feil her, går du enten ut av banen eller klarer ikke å holde sladden.

IMG_4304

I tillegg, skal du lage masse røyk her må du nødt til å ha mye effekt.

IMG_4321

Det er synd at ikke publikum får sett denne delen av banen. Det er utrolig spennende å se bilene komme sidelengs rundt denne ekstremt lange og raske svingen. Kanskje Rudskogen har planer for publikum her etterhvert?

IMG_4333

Angsten er det laveste punktet på Rudskogen. Derfor kan vi så så høyt i forhold til banen når de kommer rundt her. Det gir en vinkel som er helt unik å se drifting fra.

IMG_4360

Likevel kan vi stå lavere enn banen også.

IMG_4306

Hvis du ikke har mulighet til å sitte på med noen som kjører på Gatebil, vil vi anbefale deg å ta deg en tur med Gatebil Taxien. Disse taxiene satser rundt angsten.

IMG_4270

Men det er klart, taxiene ligger ikke like bredt som Fredrik Øksnevad gjør rundt her.

IMG_4246

De fleste som klarer å drifte rundt angsten velger nesten nøyaktig det samme sporet. De som har mer effekt pleier å starte driften litt tidligere oppe i bakken.

IMG_4235

Men farten er stort sett den samme.

IMG_4253

Denne BMW la seg bestandig veldig langt ut for å få bilen inn mot innerbanen rundt svingen. Dette fikk han til gang på gang.

IMG_4290

Nestegang du skal eventuelt kjøre på Gatebil Rudskogen, følg med etter fotografer på fjellet her nede. Bildene som kommer herfra er utrolig tøffe.

IMG_4299

Selvom Pauli har hatt en liten pause fra driftingen i år, var det ingenting som tydet på at han var rusten. For en satsing!

IMG_4298

Selv denne prøvde seg!

IMG_4392

Det skal gies cred til denne mannen som tør å bruke sin BMW M6 slik han gjør, særlig det å drifte rundt angsten. Utrolig kult å se på.

Angsten er en veldig lang, rask sving i enden av langsletten på baksiden av banen. Dette området er utilgjengelig for publikum men er kanskje den mest spennende delen av Rudskogen. Vi håper virkelig at Rudskogen har planer om å kunne gi publikum muligheten til å se banen fra dette området.

 


Spre kjærligheten!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.