BMW 2-serie på vei!

Den nye BMW 2-serie Coupé er en unikbeist med alle egenskapene som kjennetegner en sportslig coupé. Designen symboliserer bilens kjøredynamikk som gjør den til den beste i sin klasse – sier BMW. Høydepunktet er M Performance-modellen M235i som gjør unna null til hundre på kun 4,8 sekunder. – BMW 2-serie Coupé lever opp til mottoet kompakt kjøreglede. Vi ser litt nærmere på m235i Racing.

2014_bmw_m235i_race_car_image_02-1217

 

Dette er en beist som tilhører BMW Motorsport avdelingen. Bilen er ment som den perfekte bil for de som vil begi seg ut på motorsport. Med en startpris på 59.500 euro (ca. 500.000 kroner), får du en bil med 333 hestekrefter. Rekkesekser med twin-turbo bør bety at bilen er rask og holdbar.

M235i Racing leveres med mekanisk diffsperre, FIA godkjent sikkerhetsutstyr og justerbart understell.

Det kommer også selvsagt en «vanlig» M235i til veibruk som leveres med samme motor (men 326hk), dynamisk bremsesystem, vinge bak for bedre veigrep i fart, M Sport chassis og mye mer. Den vil også leveres med «launch control». Det er mulig fordi bilen kommer med en 8-trinns Sport automatkasse

Mye spennende forventes ut av den nye serien. M235i Racing forventes å ses på banen allerede til den kommende sesongen. Spennende år i vente!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.