De beste nye racing-spillene for mobil

Racingspill har heldigvis blitt mer og mer tilgjengelig for folk. Du trenger ikke lenger rigge deg til foran TV-skjermen med masse utstyr for å få en god fartsfylt opplevelse fra din egen stue.

Bilspill kan nå spilles direkte fra mobilen, slik at du kan spille dine favorittspill fra racing-kategorien hvor som helst og når som helst. Det finnes nå utallige mange spill å velge mellom.

Stadig utvikles det også nye mobilspill innen racing. Men det er dessverre ikke alle som er like gode. Vi viser deg derfor her de beste nye racing-spillene for både Android og iOS som er blitt sluppet de siste årene.

Asphalt 9: Legends

I dette spillet kan du virkelig få lekt deg med fart. Her kan du kjøre billøp med de råeste superbilene på markedet, fra merker som blant annet Ferrari, Porsche og Lamborghini.

Spesialtilpass bilen etter dine ønsker og spill mot andre brukere i online-modus. Med dette spillet for både Android og iOS får du mye spenning og moro med spesielt gode visuelle effekter. Gode visuelle effekter får du også på https://www.mrgreen.com/no/. Asphalt 9: Legends er derfor et racing-spill som anbefales på det sterkeste til alle bil-elskere.

Need for Speed: No Limits

Dette spillet fra EA ble lansert i 2015 og står fortsatt som en av favorittene til alle som elsker racingspill. Spillet er helt gratis for både Android og iOS. Her kan du kjøre i korte, men svært intense billøp gjennom gater både under og over bakken.

Få tilgang til nye deler til bilen eller funksjoner ved å vinne billøp. Spesialtilpass superbilene fra de mest kjente merkene med ditt eget design eller få de til å gå enda raskere med nye maskiner.

CSR Racing 2

CSR Racing 2 byr på drag racing på mobilen i ypperste klasse. Det handler ikke om å styre seg inn til seier, men om å starte presist og ha perfekt timing på giringen.

Grafikken er svært god og gir deg detaljerte bilder av høytytende biler og omgivelser. Velg mellom å spille i single player-modus eller online-modus hvor du konkurrerer mot andre brukere. Spillet er tilgjengelig for både iOS og Android.

Traffic Rider

I Traffic Rider sitter du bak rattet på motorsykkelen din og prøver å unngå alle hindringer, mens du kjører i trafikkerte veier. Samle poeng du kan bruke på å oppgradere sykkelen eller til og med kjøpe nye.

Velg blant fire ulike moduser som alle byr på forskjellige utfordringer og oppdrag. Traffic Rider kan lastes ned på både iOS og Android.

Real Racing 3

Real Racing 3 er en annen favoritt blant mange. Man kan kanskje merke at det nå er et par år gammelt, da spillet er fra 2016, men det byr likevel på mange gode fartsfylte spillopplevelser.

Velg blant over 200 racingbiler og 18 racingbaner fra den virkelige verden. Spillet har også flere ulike moduser som byr på forskjellige typer utfordringer. Spillet er tilgjengelig for Android og iOS, og blir stadig oppdatert med nytt innhold som biler og baner.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.