De mest populære motorsportene på bettingmarkedet

Med tanke på hvilke motorsporter som er populære å utøve i Norden, finnes det faktisk noen få overraskelser når det kommer til hva vi foretrekker på bettingmarkedet.

Formel 1 – kronjuvelen blant motorsport 

At det finnes så mange motorsporter gjør at det nesten alltid finnes tilgjengelige odds. Du kan være så godt som sikker på å finne spill som tilbys på sider som for eksempel Leo Casino og deres tilhørende oddsside. Den motorsporten bettingsidene ofte pleier å løfte frem er Formel 1.

At det er Formel 1 som er blant de mest populære å spille på er ikke overraskende med tanke på hvilken status sporten har rundt om i verden. Det som gjør sporten så unik er at personer som til vanlig ikke interesserer seg for motorsport også har et godt øye til nettopp Formel 1. Hvorfor det er slik kan diskuteres i det uendelige, men de mange ikoniske førerne, de ekstreme bilene og pengene som inngår i Formel 1 er alle en del av årsaken til at det forholder seg slik.

Formel 1-sesongen 2021 nærmer seg med stormskritt. Sesongen begynner i slutten av mars, og dette gjør seg ikke minst synlig hos spillselskapene – odds på alt fra hvem som kommer til å vinne enkelte løp til hvilken stall som kommer til å vinne konstruktør-VM har vært tilgjengelig på bettingsidene i flere uker allerede.

Nascar populært også utenfor USA

Til tross for at Nascar er amerikansk, og at en nordisk interesse for sporten er relativt liten, så er det et populært valg på spillmarkedet. Det finnes flere grunner til at Nascar er så populært, og en av dem er at varemerket Nascar er så stort og velkjent. 

Det er mange som er kjent med varemerket, som er godt kjent med hva sporten innebærer og som savner en genuin interesse for Nascar – som i sin tur resulterer i at det kan fremstå som en attraktiv spillmulighet. En annen fordel, som Nascar har i bettingsammenheng, er at konkurransesesongen er veldig intensiv. Nascar-sesongen pågår vanligvis mellom februar og november, og under denne perioden er det ikke uvanlig at det kjøres i gang flere løp i uken.

Når disse forutsetningene finnes, oppstår det helt enkelt flere muligheter for spillfirmaene til å løfte frem oddsene på Nascar.

Rally og motorsykkel er også blant favorittene

Rally og motorsykkel er ytterlige to idretter som det spilles flittig på. I Norden har vi en sterk rallytradisjon, noe som gjør sporten til en naturlig favoritt blant motorsportene på spillmarkedet.

Tradisjonen innenfor motorsykkelsporten er langt fra på samme nivå, men konkurranser som MotoGP, har som Formel 1, en høy status fra mange hold rundt om i verden, og det er noe som gjenspeiler seg på markedet.

Blant motorsportene det er populært å spille på, finner vi altså både grener som har et sterkt fotfeste i Norden og noen som for det meste utøves i andre eler av verden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.