Fisker Nina uten duk

Dere har nok alle hørt om Fiskar Karma, som blant annet har blitt vist på Top Gear. Omtales som en av de første pene fremtidsrettede biler. Vel – her har de kommet med en mindre og billigere utgave som har fått navnet «Nina».

Allerede i 2009 snakket Henrik Fisker om en mindre bil enn eksisterende Karma, og i forrige uke ble de første skissene vist frem. Nina er mindre enn Karma, og skal være en bil til en mer levelig pris for amerikanerne, og den skal i likhet med Karma bli en elbil med rekkeviddeforlenger. Spådommer fra selskapet selv er at det skal produseres over 100.000 enheter av Nina.

Både produsenten av batteriene, A123 Systems, og Tom LaSorda, administrerende direktør hos Fisker Automotive, har offisielt gått ut og bedyret at denne type produkter inneholder en lærekurve, og den blir til mens man går. Også for kundene. Tom LaSorda la i sakens anledning ut et åpent brev på Fisker sine hjemmesider for å fortelle at han hadde satt opp et eget «SWAT Team» for å bøte på eventuelle problemer.

I mellomtiden foregår fødselen av Nina som planlagt, og konseptversjonen vises som sagt under bilutstillingen i New York, som pågår i perioden 6.-15. april. Hvor lenge Fisker blir liggende på fødestuen før Nina endelig dukker opp gjenstår å se.

Estimert forbruk vil være 0.21 liter på mila.

Kilde: Dinside.

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.