Hurtigruta Carglass event i Skien 19.10.2013

I går hadde Hurtigruta Carglass Skien sitt årlige event i butikken, med utstilling av diverse eksotiske biler og banebiler, gratis oljesjekk og diverse andre sjekk på bil, og flotte tilbud. Gratis pølser og kaffe, og et generelt hyggelig sosialt sammenkomst for kunder og bekjente.

Som alltid tar vi turen innom. Det står Ferrarier, Tesla, BMW, Supra, V8 Passat, Gatebil Taxi og Porsche der. En hvilket som helst «motorhode» kan ikke unngå å ville svippe innom for å titte på disse fantastiske maskinene.

IMG_3806

Mange benyttet sjansen til å sjekke frontrutene sine for steinsprut, og ikke minst få gratis vask av bilen sin inne i hallen.

IMG_3851

Mens andre benyttet sjansen til å spille litt Gran Turismo på en diger TV levert fra Expert. Her var det rigget til med skikkelig stol og pedalsett, så venstre beinet ble faktisk brukt til mye clutching under interne konkurranser blant de oppmøtte.

IMG_3913

Noe som fanget vår oppmerksomhet, var denne vakre Ferrari 458 som så pent stod utstilt inne i hallen. En liten oppstart for å høre på lyden gjorde ikke hakeslippet noe mindre. For en lyd!

IMG_3823

Se på beistet. For en maskin og et kunstverk. Vi er ikke de største fans av Ferrari, men denne hadde funket meget bra som reportasjebil for SG, sier fotografen vår.

IMG_3869

En aldri så vakker Tesla S tok turen innom for å vises frem. Dette er en litt hissigere utgave som har 400+ hjulhester og 600nm fra bunn. Med en flust av finesser, er dette en bil som virkelig kommer til å forandre fremtiden innen bil. Denne viser at en helelektrisk bil kan være utrolig moro, og veldig praktisk. Mtp. hvor «lite» bilen koster i forhold til hva du får for pengene, er dette et stort skritt mot fremtiden.

IMG_3853

En enorm skjerm pryder dashbordet i Tesla S. Herfra kan du styre alt på hele bilen. Vi satt til og med og surfet Sviddgummi.no i bilen. Du kan tilpasse hvordan skjermen vises, som f.eks å dra viftekontrollen fra topp til bunn. Dette er en bil hvor du kan tilpasse dashbordet til å gjenspeile deg selv.

Når Teslaen reiste, var det ikke mye som skulle til før den slapp løs. Den er sterk, og rask!

IMG_3912

En av de tre Gatebil Taxiene stod stilt ut med strobelysene aktivert. Mange har sett bilen før, så en del bilder ble tatt av denne. Bilen er å se hos Hurtigruta Carglass i Skien, så det er bare å ta turen innom for å se på den, og ikke minst få et knall tilbud på ruteskift!

IMG_3909

En god klassisk Ferrari 512 står også til daglig hos Hurtigruta Carglass Skien, og ble vist frem for de som tok turen. Smykke av en bil!

IMG_3843

En ganske hissig liten Opel Speedster tok turen fra Vestfold for å vises frem. Disse bilene er kjent for å sitte som lim i svingene, og med drøye 800kg og nok hestekrefter, skal du være flink om du kjører fra en sånn.

IMG_3910

V8 Passaten til Psycho-Tuning / Biltema Motorsport stod selvsagt utstilt. Dette er en bil som mange ikke helt forstår, da det er helt unaturlig å høre v8 brøl fra den og enda mer unaturlig å se blårøyk komme fra bakhjulene. Et prosjekt som blir bedre og bedre, hvor vi kan fortelle at 2014 skal bli spennende.

IMG_3911

M5 Supraen til Jon Arve Bustadmo (kjøres av Krister Slotte), som hører til Team Psycho-Tuning / Biltema Motorsport var også stilt ut. Etter et år med mye feilsøking, fungerer nå bilen og den er klar for 2014 sesongen.

IMG_3903

Inne på Hurtigruta Carglass Skien, stod denne BMW E46. Dette er en bil som SS-P har bygget, og den er unik. Den er nemlig godkjent med en 5 liters M5 V8 motor, og med luftfjæring. Herlig bil!

IMG_3840

Oljetorget.no var på plass med flott tilbud på olje, og i samme slengen tok de med seg noen Freegoer (likt som Segway). Det ble satt opp en liten bane så du kunne prøve disse.

Ta gjerne turen innom Facebook for å like Hurtigruta Carglass Skien sin FB side.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.