Info om GATEBIL On Ice 28 januar!

Gatebil publiserte i dag en del informasjon om Gatebil On Ice om noen uker. Vi videreformidler informasjonen slik at så mange som mulig vet hva som skjer, og når det skjer!

Gatebil.no:

Siste lørdag i januar går startskuddet for GATEBILsesongen 2012 hos Hebbes Racing på Solevatnet i Nedre Eggedal, Sigdal!

2 nye baner, for alle biler –
Som i 2011 blir det brøytet to baner. En for biler med vanlige vinterdekk (både med og uten pigger), og en bane for de med rallypigg. Banene i år blir mer krevende og variert enn i fjor, med massevis av nye kule svingkombinasjoner.

Alle slags biler kan delta. Gatebiler, rallybiler, drifting og Extreme.

PS! Biler med rallypigg må ha veltebur!

Ingen forhåndspåmelding. Med to baner er det nok med plass, så alle får kjøre så mye de vil.

Tips til deltakere –
Husk hjelm, nok bensin, synlige/ tilgjengelige tauekroker, gode dekk og en bil i bra stand.

Leie av snøscooter og rallybiler –
Hebbes Racing leier ut både snøscootere og 2 stk Volvo 940 rallybiler med ispigg. Snøscootere kjører i egen trase, mens rallybiler i vanlig løype for de med rallyhjul/ ispigg. Priser og mer informasjon kommer senere…

Snøsprøyten –
Klokka tretten arrangeres Gatebil sin tradisjonsrike breisladd konkurranse, ’Snøsprøyten’. Konkurransen går på banen for ispigg, men alle kan delta..

Snow and Shine og kulest hodeplagg –
Vi kårer også den fineste bilen ’Meguiars Snow and Shine’, så ta gjerne med fin- vogna selv om du ikke har tenkt å kjøre på isen. Vi premierer også Gatebil’s kuleste hodeplagg, så er du oppfinnsom med å holde øra varme, kan du risikere å reise hjem med flott pokal:).

Tips til publikum –
Ta med varme klær og godt skotøy, sitteunderlag, termos og grillmat. ”Synlig” berusede personer kan bli vist bort fra området.

Tidsskjema –
09.00: Åpent for publikum og deltakere.
10.00: Kjøring på begge baner.
13.00: Kåring av Gatebil On Ice mester i breisladd ’Snøysprøyten’.
13.30: Kjøring på begge baner.
17.00: Kjøringen avsluttes.

Priser –
Publikum kr. 150,- (barn under 12 år gratis i følge med voksne).
Parkering kr. 50,-
Pris på kjøring kommer senere…

Veiforklaringer –
Fra Kongsberg – Kjør retning Geilo til du kommer til Lampeland. Ta så av mot Lyngdal og fortsett videre til Prestefoss, og så mot Eggedal. Ca. 1 time fra Kongsberg.

Fra Drammen – Kjør til Hokksund og videre retning Hønefoss til Åmot sentrum. Kjør så mot Prestefoss og videre mot Eggedal. Ca. 1 time fra Drammen.

Fra Gjøvik – Kjør til Hønefoss og retning Drammen. Ta av i Åmot sentrum til Prestefoss og videre mot Eggedal. Ca 1,5 time fra Gjøvik .

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.