JR Drifter Andre Olsen får Monkey merkene på

I går kveld var vi på Hurtigruta Carglass i Skien sammen med Andre Olsen og Mester Reklame for å få på plass DriftMonkey merkene på hans R33 Tommy Kaira. Se resultatet her.

Kvelden begynte med å klargjøre bilen til å få merkene på. Det innebærer selvfølgelig å gjøre bilen ren, så fjerne all eventuell fett/olje som kan ligge på lakken.

IMG_8752

Mester Reklame sendte en av sine mestrer til Hurtigruta Carglass i Skien for å montere disse merkene. Det er fortsatt like imponerende å se hvor raskt de klarer å få på store merker uten noen som helst luftbobler.

IMG_8756

Men tidskrevende er det uansett. Ikke bare skal det monteres – men det skal monteres riktig. Mye små justeringer skal til for å få det helt likt på hver side.

IMG_8765

Et par timer går, så begynner vi å se resultatet. Bilen skiller seg ut i fra resten av DriftMonkey teamet, men den ser likevel helt rå ut.

IMG_8772

Bilen er klar. Etter mange minutter brukt kun til å se på bilen og det fete resulatet – måtte noen bilder av eieren knipses. Et stykk meget fornøyd Andre Olsen.

IMG_8774

Nøye som han er, var det ikke greit med «fingermerker» på lakken, så Andre var klar med en gang til å vaske opp litt. Fortsatt med et stort smil.

IMG_8770

Rått, bare… rått!

IMG_8777

Vi må bare nevne at bilen skal fortsatt få flere dekaler. Dette er på vei, men inntil det må vi nøye oss med bildene fra gårsdagen. En R33 Tommy Kaira har aldri sett så bra ut som denne!

IMG_8780

Fortsatt like fornøyd.

IMG_8782

Bilen har orginalt (som Tommy Kaira) 354 hestekrefter. En solid utgangspunkt for Andre å vokse på.

IMG_8785

Vi gleder oss til å følge Andre Olsen på NM rundene i år, dette er en gutt du kommer til å høre mer om – ikke bare via oss.

Her er en liten videosnutt av monteringen av disse merkene. Takk til Mester Reklame for jobben!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.