Carl Bronken

Kenneth Moen skal kjøre i samme team som Daigo Saito!

Som dere sikkert vet, har Kenneth Moen kjørt i Amerikanske Formula Drift en stund nå. Men han har kanskje ikke fått de mulighetene han trenger for å få pallplassering i serien enda. Nyheter fra flere kilder forteller nå at han skal kjøre i samme team som Daigo Saito i år – nemlig for Achilles Radial/Brigdes Racing Team. Kanskje dette vil føre til to nordmenn på topp i USA?

Kilde: Gatebil.no

Kenneth Moen har i flere år prøvd seg på Formula Drift, men ikke helt nådd der han egentlig har talentet til å nå. Med både mange oppturer og mange nedturer, må det sies at han har vært veldig uheldig med bilene sine. I fjor endte det katastrofalt når han nærmest stod klar til å kjøre – men ingen bil dukket opp for siste runde. Med litt flaks fikk han og noen venner låne en Nissan 200sx få dager før løpet, jobbet 24/7 for å få bilen startklar og jaggu funket bilen. Ok, bilen funket men ikke girkassen. Etter denne episoden så det ut til at samarbeidet med Lutz Performance ble slutt.

Nå skal han kjøre for et av de beste teamene, som kanskje vil gi han den støtten og ikke minst fordelen han trenger for å nå en pallplassering. Teamet er «Achilles Radial/Brigdes Racing Team», samme team som et av de mest kjente førerne innen drifting kjører for – Daigo Saito.

Kenneth skal kjøre en Nissan 240sx med en 700 hesters 2JZ. Han fyller opp den 4. plassen i teamet etter Robbie Nishida, Dean Kearney og Daigo Saito.

Vi ønsker han masse lykke til, ikke minst gratulerer!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.