Ny motorsykkel med kompressor?

For oss bil folk er kanskje turbo og kompressor ikke helt utenkelig. Faktisk, de fleste nye biler i dag har en av de to fra fabrikk. Men i motorsykkel verden er det ikke helt normalt, selv om det finnes noen forskjellige mc som har det. Likevel, det er sjeldent.

Kawasaki, som du helt sikkert kan forbinde med Ninja, har nå lansert nye Z H2 som har en kompressormatet motor på 998cc med hele 200 hestekrefter. Selv de av dere som liker bil best kan sette pris på hvor moro denne sykkelen må være å cruise med. Hva tror du, er du interessert? Du kan bestille den hos Kawasaki.

Foto: Kawasaki

Så hva kan denne sykkelen gjøre? Vel, det er faktisk en hel del. La oss begynne med cruise control. Yes, ved klikket av en bryter kan du sette hastigheten og frigjøre høyre armen.

Den har en TFT LCD fargeskjerm som viser alt av informasjon du skulle trenge på turen din. Den bruker LED lys som lyser veien godt, selv når asfalten er våt.

Sykkelen er utstyrt med Trellis ramme for at den trygt skal kunne håndtere de enorme kreftene motoren leverer.

Noe som er ekstra kult i våre øyer er at sykkelen har quick shift girkasse. Her kan du gire uten å clutche over 2.500rpm takket være en dog-ring transmissjon. Vi snakker dogbox her!

Du kan koble telefonen til sykkelen, du kan velge mellom tre forskjellige traction control moduser, du kan velge forskjellige moduser for hvor mye effekt sykkelen leverer og mye mye mer. Dette er virkelig en sykkel for fremtiden.

Så uansett hvor glad du er i å kjøre bil, se for deg å ta denne ut på motorveien og bare nyte effekten. Se for deg en tur over fjellet med denne, der det er mange svinger og lange sletter. En motorsykkel som dette kan vi alle nyte.

Det er klart at det er ikke vanskelig å skaffe alt du trenger for å skru på din motorsykkel lenger. Du kan bare gå på Autodoc nettsted for omtrent alt du skulle trenge. Internett gjør livet enklere for oss!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.