Reservedeler til din BMW

Sponset innleggAutodeler.co.no

BMW er en verden kjent merkevare. Det er en bayersk bil produsent som spesialiserer seg på produksjon av sportsbiler. BMW drivere gjør bruk av kapasitet og idrett egenskaper kombinasjon med nytelse i hele verden. BMW produserer biler av høy klasse som ikke har noen svakheter. De anses å være av høyeste prissegmentet. Dermed blir eksepsjonell er en utvilsom garanti.

En ny bil kan være for dyrt det er derfor du kan kjøpe brukt BMW bil på en ganske oppnåelig pris. Når du kjøper bruktbil sjekk hvis auto deler er tilgjengelig for den valgte modellen. Som regel det er helt enkelt å få BMW auto deler til en ny eller brukt bil. Men prisene kan synes å være svært høy, spesielt i spesialitet auto butikker. Du kan kjøpe BMW auto deler på de mest oppnåelig priser på Internett også. Vår nettbutikk tilbyr et bredt spekter av varer – du kan finne her alle mulige BMW auto deler. For å finne en del du trenger er veldig enkelt, og du kan være sikker på at det vil bli levert til deg så snart som mulig. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig modell, sjekk egenskaper og bestille den.

Noen ganger det er vanskelig å finne en del for en sjelden vintage bil. Du kan alltid ta en gammel tidtaker auto markedet, men du vil finne det nyttig å surfe på Internett også. Praktisk talt alle bileiere kan finne bilen deler som de trenger Autodeler.co.no fordi her finner du auto deler av alle de store bilmerkene i sortimentet: BMW, Fiat, Renault, Porsche, Opel, etc.

bmw_emblem_1647-b

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW AG) er et tysk konsern som produserer biler og motorsykler. Konsernet har 105 798 ansatte (2005), en omsetning på € 46,66 milliarder og et resultat på € 2,24 milliarder. BMW eide i perioden 1994–2000 det britiske MG Rover Group der bilmerkene Rover, MG, Mini og Land Rover inngikk. BMW eier fremdeles bilmerket Mini og selskapet som produserer luksusbilmerket Rolls-Royce er et heleid datterselskap. BMW produserer motorsykler under sitt eget merke samt merkenavnet Husqvarna.

BMWs hovedkontor Vierzylinder i München i Bayern ble bygd på begynnelsen av 1970-tallet og er en futuristisk bygning som forestiller fire sylindre. Ved hovedkontoret ligger en av konsernets bilfabrikker og BMW-museet BMW Welt.

BMW-symbolet skal forestille en flypropell, der det blå representerer himmelen. Motivet og farvene er de samme som i det bayerske statsvåpenet.

BMW blir bilprodusent

Mange tyske bilfabrikker slet tungt i siste halvdel av 1920-årene: Mercedes og Benz slo seg sammen, GM overtok Opel, Ford brøytet seg inn i landet med lisensfabrikk, og BMW overtok bilfabrikken Dixi i Eisenach, som bygde den engelske folkebilen Austin Seven på lisens. BMW lagde også en sportsutgave av Austin Seven under navnet Wartburg. I tillegg produserer BMW en bil som til daglig ble omtalt som «Dixi», BMW 3/15 PS. BMW oppnår stor suksess med bilen som produseres i 16 000 eksemplarer frem til 1932. Den konkurrerte med datidens storselger Opel Laubfrosch og kostet i grunnutgaven 2 200 riksmark. Dixi-modellene ble bygget frem til 1932, da BMW kom med sin første egenkonstruerte bil BMW 3/20 PS.

I 1933 begynte de med rekkeseksere, en motortype som de fortsatt er kjent for. Den første var på bare 1,2 liter. Modellen het 303, og var konstruert av Fritz Fiedler.

I 1936 lanserer BMW den legendariske BMW 328 som gir BMW et godt renommé innenfor baneracing og dominerer til tider i sporten. BMW 328 vinner det første løpet bilen deltar i, det går på Nürburgringbanen med Ernst Henne som sjåfør. BMW 328 vant 141 av 172 løp som den deltok i. BMW 328 ble kun produsert i 464 eksemplarer og er et ettertraktet samlerobjekt. Motoren i denne ble brukt i løp fram til 1950-tallet.

I 1939 lanseres BMW 335 som er BMWs første store bil. BMWs utvikling i løpet av den siste tiårsperioden er imponerende, med en utvikling fra den lille småbilen BMW 3/15 til storbilen BMW 335, som er egnet for langkjøring på Autobahn. BMW er ikke alene om denne utviklingen i denne perioden. Opel presterer det samme, men de har støtte fra den amerikanske giganten General Motors. BMW 335s fremgang stoppes når det som skal forandre bedriftens og verdenshistorien starter samme år, andre verdenskrig.

Reservedeler til BMW.

Autodeler.co.no – Kompetent og billig!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.