Se Ola Jæger sin 2019 FD look

Det er fortsatt offseason som de kaller det der borte, men det betyr ikke at sjåførene og teamene sløver. Ola Jæger sin Japan Auto Toyota Supra har fått en real oppussing i vinter med ny look.

For de av dere som ikke visste det, er dette Chucky. Bilen er nemlig den som hjalp selveste Fredric Aasbø bygge et navn for seg selv i Formula Drift mange år tilbake, og har nærmest legende status i drifting verden. I mange år ble bilen ikke brukt, men så skulle Ola Jæger prøve seg i Pro2 der borte og da ble Chucky valget.

Kanskje ingen dum valg heller da Ola er allerede godt vant til å kjøre Supra. I tillegg er jo Ola og Fredric venner, da Japan Auto er samme sponsoren som hjalp Aasbø i gang i USA.

Vi digger designet. Flere av kommentarene på FD Facebook sidene sier ting som «sånn ser en ekte Supra ut», og «jeg elsker det».

Lykke til i 2019, team Ola!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.