Sesongens første Formula Drift ble spennende!

At årets første Formula Drift runde gjennomføres er det store sikre tegn på at drifting sesongen her i norden er straks i gang. Men hvordan gikk det?

Foto: Ryan Lanteigne

Vinneren ble Aurimas “Odi” Bakchis som nå sitter med 104 poeng. Andre plass gikk til Forrest Wang med 84 poeng. Tredje gikk til Chris Forsberg med 68 poeng. Gratulerer til disse for en skikkelig spennende og vanskelig runde!

Fredric Aasbø lå an til å gjøre det veldig bra denne gang da han kjørte en skikkelig solid runde mot Forrest Wang i topp 4. Dessverre etter første pass mot Wang, ba Aasbø om en 5-minutter grunnet tekniske problemer. Få minutter senere meldte han pass, antageligvis grunnet motortrøbbel. Veldig synd, men likevel begynner Aasbø en sesong med å ligge på 4. plass sammenlagt med 64 poeng.
Det som er ekstra spennende er at flere av de store, ekstra vanskelige konkurrentene hans ligger under med en del poeng. James Deane for eksempel ligger nå på 6. plass med 54 poeng.

Dessverre gikk det ikke så bra for alle. Ryan Tuerck mistet styring grunnet servo problemer som resulterte i en kræsk. Ryan selv skriver på sosiale medier «fra 72km/t til 0». Drifting miljøet er takknemlig for at Tuerck slapp unna med kun skrekken og en ganske skadet bil.

Vi gleder oss til neste runde 25-27 April i Orlando, Florida.

Hovedbilde fra HOT ROD Network.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.