Sviddgummi klistremerker

Det er nesten 7 år siden sist vi solgte Sviddgummi klistremerker, men venten er over. Sjekk ut Sviddgummi Butikk for et utvalg av ferdiglaga klistremerker, både med Sviddgummi logo men også diverse andre design.

Alle klistremerker blir laget her i hus, og takket være vår invistering av utstyr kan vi raskt levere merker til deg. Vi kan levere i alle tenkelige farger og design. Vi priser oss slik at vi såvidt dekker kost, og overskuddet går til videre drift og utvikling av Sviddgummi.

Merkene blir laget av Oracal 651 vinyl som i følge produsenten har en holdbarhet på fem år.

Alle artikler, bilder og filmer vi publiserer er gratis for alle å se, derfor krever det at vi har noe inntekter som rett og slett brukes til å dekke utgiftene vi har når vi eksempelvis skal reise land og strand for å dekke et arrangement.

Så om du har lyst på kule klistremerker, sjekk ut Sviddgummi Butikk i dag!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.