Foto: gfwilliams

Team Galag – Snow Tour til Norge!

Om du har hørt om Team Galag eller ikke, er dette noe du ikke vil gå glipp av. Ta ordet vårt for det. Her er hvor og når du kan se dem under deres «Snow Tour» turne rundt i Norge.

Bilene og deltakerne vil ankomme Oslo den 18. Januar og skal bo på hotellet The Thief. Uten at vi vet sikkert, antar vi det vil være muligheter for å se bilene og deltakerne i dette området.

Den 19. Januar vil turen gå fra Oslo til Kristiansand, men de skal ha lunsj pause i Tønsberg ca. 12:00. De har ikke gått ut med informasjon om hvor de skal spise lunsj, men du kan forvente deg at det vil være langs bryggene i sentrum en plass. De skal ankomme hotellet Scandic Bystranda Hotell ca. 17:00 i Kristiansand.

20. Januar starter turen fra Kristiansand til Stavanger. På denne lengre etappen vil de stoppe for lunsj i Egersund ca. 14:00. Når de endelig er framme i Stavanger skal de bo på hotellet Clarion Energy, og skal ankomme ca. 17:00.

21. Januar vil turen gå videre til Bergen. De skal stoppe i Haugesund for lunsj ca. 13:00. De forventes å ankomme hotellet Magic Hotell ca. 18:00 i Bergen.

22. Januar går turen videre til Ålesund. Det forventes at de ankommer hotellet Scandic Parken ca. 18:00.

23 Januar går turen videre til Storefjell Resort. Hit skal de ankomme ca. 18:00.

24. Januar vil bilene bli å se på isbane, noe vi antar er rundt Storefjell området.

25. Januar går turen tilbake til Oslo, denne gangen direkte. De vil ankomme hotellet The Thief ca. 18:00.

Så hva kan du forvente å se på denne turen? Vel, flere kjente «Youtubere» har meldt sin deltakelse, ikke minst selve Team Galag gutta. Vi anbefaler deg å søke etter Team Galag på Youtube for å se litt av hva de driver med.

Her er noen av navnene vi vet skal være med.

Andreas Arnhoff

Marcus Valeur

Jon Olsson

Benjamin Ortega

Oskar Bakke

Sam Moores

James MrJww

Sam – SeenThroughGlass

Seb Delanney

Det er bare navnene de har publisert på sine sosiale medier. Det er nok flere enn dette, og vi vet ikke sikkert hvilke biler de vil ta med seg. MEN, du kan være ganske sikker på at de tar med seg Batmobile som de er ganske kjent for fra blant annet Gumball3000.

Vi skal gjøre vårt ytterste for å prøve å knipse og filme litt av deres reise. Planen for nå er å sjekke ut Kristiansand og Storefjell. Kanskje vi ses?

For mer informasjon, sjekk ut Team Galag på Facebook!

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.