Carl Bronken

VACN Telemark lokallag treff

Allerede nå har treffene begynt. Det er klart, de fleste bilene står til vinterlagring eller ønsker rett og slett ikke vises frem med vinterhjul men likevel møter folk opp til disse mindre treffene. Vi besøkte VACN Telemark lokallag treff i kveld.

Mandag 5. Januar var det klart for årets første lokallag samling i Bygarasjen i Skien. Det dukket opp en del hyggelige medlemmener. Av disse dukket det opp fire VAG, resten var daglige bruksbiler siden flere medlemmer velger å vinterlagre bilene sine.

2Q8A2310
Audi A4 2008 modell diesel med ca. 150 hestekrefter. Valg av felger, senk og andre detaljer gjør denne bilen veldig fin (merk; spesielt med sommerhjul).
2Q8A2316
Denne bilen har vi sett på sommeren tidligere, og det er uten tvil en av de penere A4 på veien.
2Q8A2312
VW Passat R36 2008 modell. Denne doningen er uten tvil sjelden i Norge. Bilen har nemlig hele 300 hestekrefter og firehjulstrekk. Under panseret sitter en 3.6 liters V6!
2Q8A2321
Det ser kanskje ikke så spesielt ut, men hvor mange Passater har du sett med denne motoren? Nettopp.
2Q8A2332
Audi S5 2007 modell. Ulv i fåreklær! Under panseret sitter det en 4.2 liters V8 på 354 hestekrefter. Firehjulstrekk, manuell girkasse og en litt gal sjåfør gjør dette til en ufattelig artig bil.
2Q8A2319
Det sitter 19″ vinterhjul på bilen. Se nøye på bremsene så ser du hvor store de er. Denne bilen går veldig godt.

Selvom det ikke var mange av de flotte bilene fra klubben på treffet, kom flere av medlemmene i deres daglige bruksbiler som ikke bestandig er VAG. Dette syns vi er viktig i miljøene at man stiller opp til treff selvom god bilen din kanskje ikke er på veien.

Det viktige er trossalt at medlemmene selv stiller, ikke nødvendigvis at de har med seg riktig bil.

Vi ser frem til flere treff fremover – uansett merke!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.