NetworkA / Formula Drift

Aasbø tar 2. i FD 2018!

Årets Formula Drift sesong omtales som et av de mest spennende på mange år, og det er vi totalt enige med. Helt frem til siste runde var det muligheter for flere førere å stikke av med seieren sammenlagt, dog James Deane ville være mannen å slå ut tidlig for at dette skulle skje.

James Deane ble slått ut av Forrest Wang tidlig nok til at åpningen for at Aasbø kunne vinne hele serien ble reell. Vi jublet og popcornen fløy i lufta!

Så ville kvelden gå videre, Aasbø kjempet seg videre og videre til han tilslutt var i den siste finalen for 2018. Vi snakker da om en tidligere mester, Vaughn Gittin Jr vs. Fredric Aasbø. Begge to er meget dyktige førere som de har bevist gang på gang.
De kjører, publikum på Irwindale står spente på sine tær og du hører stemningen blir intens. De kjører, alt ser bra ut men grunnet noen små feil fra Aasbø, tar Gittin Jr seieren.

Så hva betyr dette for Aasbø? For at han skulle vinne 2018 mesterskapet var det kun en senario som ville tillate dette, nemlig at han vant Irwindale runden. Dessverre gikk ikke dette veien for han, og endte på en utrolig imponerende 2. plass. Det betyr at selv om James Deane ble slått ut tidlig, hadde fortsatt Deane 4 poeng mer enn Aasbø sammenlagt i serien og seieren gikk da til den ufattelige habile og dyktige mannen James Deane.

Vi bruker ordet dessverre da vi virkelig ønsket at Aasbø skulle stikke av med seieren, både for han og teamet hans, men også fordi vi er store fans av denne jordnære mannen som smiler uansett hva.

I 2016 reiste vi til Irwindale for å følge finalen og situasjonen var litt i samme gate som nå, nemlig at mesterskapet kunne være en realitet men gikk ikke helt veien. Likevel er vi veldig stolte av Fredric og hans team. De har holdt seg på pallen i åresvis nå og det sier litt om hvor dyktige disse menneskene er.

Gratulerer Fredric Aasbø, Papadakis Racing, Toyota og alle rundt deg. Dette var et show uten like, og vi er stolte av å si at du setter Norge på kartet nok en gang.

Nå er Formula Drift 2018 sesongen over, en sesong som fløy grunnet høy spenning gjennom hver runde. Vi gleder oss til 2019!

PS: Fredric Aasbø får du se på Oslo Motorshow om drøye to uker. Det vil du ikke gå glipp av vel?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.