Carl Bronken

BMW CCN Telemark treff

Det nærmer seg slutten av sesongen 2018 – huff – men det betyr ikke at det ikke skjer ting på bilfronten i disse dager. BMW CCN Telemark hadde sitt høst treff på NAF glattkjøringsbane på Geiteryggen i Skien på lørdag, og dit satte vi kursen for å glane litt.

Vi vil påstå at BMW entusiastene er kanskje noen av de flinkeste til å være kreative med bilene sine. Selv om det ikke er kjempe stor variasjon av modeller fra BMW på disse treffene (ikke nødvendigvis helt sant men), er det ingen to like biler. Vi snakker totalt forskjellige bygg fra alle og en hver.

Du ser kanskje en BMW E92 M3 som ruller inn, men vi hører en BMW E92 M3 med ESS kompressor. Den er også senket og har noen feite hjul til å være prikken over ien.

Denne BMW E34 har hatt en del forskjellige motorvalg opp igjennom tidene i Grenland. Hvis du er fra området, har du helt sikkert sett bilen før. Den er alltid strøken, utrolig godt tatt vare på og eieren liker å teste forskjellige oppsett for å få bilen sin helt perfekt for han.

Nok et kjennetegn fra BMW eiere, de tør som oftest å faktisk bruke bilen sin. Akkurat denne eieren drar kanskje begrepet «å tørre» litt langt, men det er jo kult for oss – og moro for han. Kudos!

Views on views som YouTuber «thestradman» ville sagt. BMW E46 M3 med diverse oppgraderinger her og der, både mekaniske og kosmetiske fiks. Nydelig bil, som heldigvis for oss hører til lokalt.

En god gammel BMW 5-serie, rettere sagt en 524TD. Ikke hverdagskost lenger, spesielt ikke i denne standen. En nydelig bil som virkelig er godt ivaretatt.

Når vi er inne på begrepet YouTuber, var Andreas Fahre på treffet i sin BMW E36 325i. Denne bilen viser han ganske ofte på sin YouTube kanal hvor han blant annet monterer diverse oppgraderinger, herjer med bilen og har det gøy rett og slett. Ta en titt på filmene hans her.

En nydelig helt original BMW E36 M3 som er ivaretatt til de grader og litt til. Grenland er uten tvil en BMW hovedstad med utrolig mye pent på veiene å sikle etter.

Det som kjennetegner dette treffet er at folk bruker det de har, og de bruker det godt. Dette er en BMW 116d med 116 hestekrefter. Ryker jo!

Så her har du en unik bil som vi ser hver uke her i området. Dette mine damer og herrer – er Styggen. Styggen er en BMW 318ti fra 2002, skal du tro vognkortet. Men, bilen har gått igjennom en temmelig stor transformering de siste årene. Den er nå godkjent med en 343hk M3 motor, og det er gjort en del med den motoren også. I tillegg har bilen velte bur, enorme bremser og har satt gode tiner på ringen i Tyskland. Nå nylig har bilen blitt lakkert oransje og blitt breddet.

Nok en veldig unik bil som går rundt lokalt, en BMW 1-serie som er bygget om til noe unikt. Dette er nå tilsvarende en BMW 1M, men med enda litt flere krefter. I tillegg er bilen satt opp for bane på mange måter, og sjåføren/eieren Ståle Wenås bruker bilen – hardt!

Ikke alle satser rent på å få mest mulig effekt i bilene sine. Noen satser mye på stance, og der har du blant flere Aleksander Arvesen med sin BMW E46 Touring. Denne har fått nye felger siden sist vi så bilen, og den har nå luftfjæring. Veldig strøken bil som blir godt tatt vare på.

Nok en bil som hører til lokalt, en flott BMW M2 med litt senk og en frisk sjåfør bak rattet. Denne bilen blir kjørt som M Sport avdelingen til BMW håpet på.

Her er «Jompa» sin BMW E34 5-serie. En nydelig eksemplar av en klassisk ren kjøremaskin. Det er godt å se disse bilene bli vedlikeholdt og brukt.

Vi laster opp alle bildene våre fra treffet på vår Facebook side som du finner her. Ta gjerne en tur innom! Vi setter pris på kommentarer, likes og delinger da det er det som holder Sviddgummi i drift.

Du må gjerne gi BMW CCN Telemark en like på Facebook i samme slengen for et nydelig treff.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.