Gatebil nærmer seg!

Vi har kommet inn i den tiden vi alle liker best – sommeren! Hva er synonymt med sommer? Jo, det er Gatebil på Rudskogen. Vi snakker dager til nye setninger skal lagres i historiebøkene. Vi gleder oss, gjør du?

Årets plakat viser masse hint til det fete som skal skje på årets hoved event. Vi ser at på aftertrack får vi konserter fra Katastrofe, Stayzman & Lazz, Italobrothers, Byz, Marco Chili og Galaxy. Bare det alene blir et show uten like, men hva med banen?

Som tidligere år er det lagt opp til tonnevis av frikjøring, drifting, timeattack og show kjøring. I tillegg vil du som alltid få tilgang til å sitte på i en av tre Gatebil Taxi som er BMW M5.

Gatebil har holdt på siden 1993. Det betyr de har 26 års erfaring med å arrangere disse arrangementene. Vi har besøkt Gatebil siden 2006, og kan med hånda på hjertet si at det blir kulere for hvert år.

Sjåfører utvikler seg, mens nye navn dukker opp. Det er alltid nye biler å se hvert eneste år, i tillegg til de «gamle» bilene har blitt bygget om. Det er aldri det samme. Så gjør som oss, ta turen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.