Årets nye TV-ansikt kommer fra Vestfold

TV-kanalen Viasat 4 satser stort denne våren med MTV-konseptet Pimp My Ride Norge. Som en av hovedfigurene i programserien finner vi vestfoldingen Andreas Skotner fra Andebu.

– Egentlig var jeg bare tiltenkt en rolle som fagekspert siden arbeidsgiveren min var en av hovedsponsorene, forklarer Skotner, men de likte tydeligvis det jeg gjorde, så det ble mye mer.

Andreas Skotner jobber til daglig i Sandefjordsbedriften BS-Bildeler som har spesialisert seg på salg av styling-produkter til biler på nett. Hjemme i Andebu har han premiehylla full av pokaler for sine egne utstillingsbiler.

– Jeg har vært i denne bransjen i en årrekke, sier Skotner, så på Pimp My Ride settet blir jeg bare kalt for Stylingkongen. Den aktive 32-åringen ler godt når han forteller at han til tider måtte bære krone på settet.

– Det blir en del spøk oss programlederne i mellom, men det tror jeg seerne vil sette pris på, forteller han.

Programlederteamet ledes av tidligere Berserk-maskinist Rune «Supern» Olsgaard og fargerike Mona Halvorsen, tidligere musiker og redaktør, nå mest kjent som kokk, samt Morten Skovdahl, blant annet kjent fra Viasat 4 og NRK1. Sammen med Lars Helge Brettingen og Andreas Skotner tar de jobbene med å overraske heldige bileiere med en real pimping av doningen deres.

– Det gøyeste er når vi ser hvor mye glede vi skaper for eierne av bilene vi pimper, sier Skotner med et glimt i øyet. Han legger ikke skjul på at det til tider kan bli noen rørende reaksjoner.

– Det er mange historier der ute, avslutter han og smiler, mens han haster av gårde inn på lageret til BS-Bildeler for å hente deler til den neste bilen som skal «blinges» opp i Pimp My Ride Norge.

Første episode i den norske utgaven av Pimp My Ride sendes tirsdag 24. april klokken 21.30 på Viasat 4.

For mer informasjon eller avtale om intervjuer eller besøk på innspilling, ta kontakt med:

For BS Bildeler:

Andreas Skotner – Stylingkonge

Mob: 450 26 600 – E-post: andreas@bsbildeler.no

Per Christian Svendsen – Daglig leder, BS-Bildeler AS
Mob: 971 58 285 – E-post: christian@bsbildeler.no

For Viasat 4:

Silje Linnerud Næss – Pimp My Ride Norge
Mob: 924 45 792 – E-post: silje.ness@tv3.no

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.