Carl Bronken

Autostrada Winter Experience – millioner på isen

Når du tenker Ferrari, Maserati, Porsche – tenker du da på isen? Ja kanskje, men de fleste vil svare nei. Autostrada Winter Experience er et arrangement for kunder av selskapet hvor de kan virkelig ha det gøy på isen med bilene sine. Her er det mye flott å se på!

Autostrada Winter Experience foregår på Høydalsmo hvor det hvert år arrangeres mange motorsport arrangement på isen. Dette er nok et veldig moro arrangement for eierne av disse bilene, men også for de av oss som bare kan drømme om å sitte bak rattet på flere av disse bilene. Hvor ellers kan du se flere millioner kroner verdt av biler ute på isen, hvor de sladder og skrenser som om at bilen var stjålet. Velkommen til Autostrada Winter Experience.

2Q8A0938

Dette bildet du ser over er det første synet vi fikk når vi kom frem. En hel haug av flotte biler. Vi ser Porsche, Range Rover, Jaguar, Audi, BMW, Ford, BMW, Subaru for å nevne noe.

2Q8A0942

Så tusler vi ned til depot, hilser på noen av gutta og så kommer Gisle Valen inn fra banen i denne Ferrari 488 Spider! Dette er bare noe annet, dette hadde vi ikke forventet å se.

2Q8A0945

Det skader ikke å se en Ferrari California rulle ut på isen heller. Dette er varianten uten turbo, den riktige modellen.

2Q8A0952

En Ford Mustang GT av den litt eldre varianten er å se. Også et nok så unikt syn.

2Q8A0961

Mazda 323 GTR må jo bare være moro ute på isen, så lenge girkassen overlever.

2Q8A0999

En ny Audi S8 kommer så sidelengs at du skulle tro bilen ville gå rundt. Men nei, stålkontroll heter det. Eller flaks?

2Q8A1019

Disse Audiene altså. Ny Audi S6 er heller ikke å forakte med sin V8 turbo og selvfølgelig Quattro system.

2Q8A1062

Maserati med masse rart i, sier dem. Utrolig tøff lyd i denne bilen, og tydeligvis et ganske godt firehjulstrekk system.

2Q8A1119

Porsche Macan er en bil vi virkelig skulle ønske vi kunne prøve. Å se bilen bli så godt brukt ute på isen gjør ikke fristelsen mindre.

2Q8A1138

En litt eldre Porsche er ute på isen, og moro skal man ha det! Vi så den blået en del fra eksosen senere på dagen. Håper ikke det var noen skader!

2Q8A1113

Karin Elise Fossen kjørte en del forskjellige biler, men fytti katta hvor vilt hun kan kjøre. Som du ser var det mye sørpe på banen, derfor valgte hun et alternativ spor utenfor banen.

2Q8A1067

Hvis du er redd for at du skal kjøre av banen og bli sittende fast, frykt ikke. Autostrada har valgt noen skikkelige rescue biler. Defender!

2Q8A1070

Subaru Impreza forventer vi å se på isen, og gøy er det hver gang. Disse bilene er som laget for å ha det gøy.

2Q8A1053

Men så kommer en stor Ranger Rover å viser at man trenger ikke være liten og spinkel for å være smidig.

2Q8A1048

Subaru BRZ viser hva den er god for. Vi vet hva disse er gode for, så vi kan med sikkerhet si at sjåføren her har det veldig moro.

2Q8A1043

Denne veldig tøffe Audi RS4 kjørte en del runder på isen. Men vi må nevne det, sjekk de felgene!

2Q8A1030

BMW m550d – 381hk 740nm, xDrive. Dette er gøy, så enkelt er det! Disse koster deg rundt 1,2 millioner kroner.

Ferrari 488 Spider med sin 3,9 liters V8 er bare porno for bilfolket. Nydelig å se denne bli brukt, rett og slett nydelig!

2Q8A1151

Etter kjøringen på Lørdagen, reiste alle ned til Straand Hotell i Vrådal for middag og moro på kvelden. Vi benyttet sjansen til å se litt på bilene på parkeringsplassen før vi satte kursen hjemover.

2Q8A1152

Bentley Continental er kanskje ikke den mest sjeldne bilen i landet, men langt i fra et vanlig syn. Utrolig tøff bil med skikkelig frisk motor under panseret.

2Q8A1153

Audi S1 har vi faktisk aldri sett før, selvom vi vet at den eksisterer. Men her står den, men hvor er nøklene?!

2Q8A1154

Som du ser, det står biler for MANGE millioner her. Heldigvis er det folk som følger med.

2Q8A1162

Autostrada Gruppen skal ha mye skryt for disse arrangementene for kundene sine. Det er viktig å ta vare på disse menneskene, ikke minst er dette moro for alle parter.

2Q8A1163

Husker du vi nevnte på Porsche Macan? Vel, her er den igjen. Hint hint, vi vil prøve denne.

2Q8A1164

Gidder du å hente kamerastativet? Den ligger i den hvite Range Roveren. Oh..

2Q8A1165

Straand Hotell og deres gjester har neppe sett en slik lineup med biler her før. Ferrari 488 Spider til rundt 3,8 millioner kroner er vel ikke å forakte? Eller hva med en Ferrari California?

2Q8A1178

Hvis du ikke visste det, betyr Spider at dette er kabriolet. Ikke verst, ikke verst i det hele tatt.

2Q8A1184

Eller kanskje er du en Porsche mann? Mye å velge mellom her ja.

2Q8A1203

Nye Subaru Impreza WRX STi er utrolig pen å se på, har fin lyd og går godt. Se nøye på front fangeren nederst til høyre, så ser du bevis på hvor moro det var å kjøre denne.

2Q8A1209

Vi avslutter med dette bildet av en nydelig Maserati.

Tusen takk Autostrada for at dere bruker tid på deres kunder. Dette er et veldig flott tiltak som vi ser flere og flere bilforhandlere begynner med. Ikke minst er dette enormt nyttig for eierne av disse spesielle bilene det å faktisk lære seg hvordan bilen oppfører seg på glatta. Takk for at vi fikk være her for å se på.

Tommel opp!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.