Beklager, vi har hatt tekniske problemer på vår hjemmeside!

Dere har kanskje lagt merke til lite oppdateringer på Sviddgummi.no den siste uken. Dette skyldes tekniske problemer som vi nå har funnet en løsning på. Vi beklager dette på det sterkeste, og kommer nå til å sørge for daglige oppdateringer med blant annet «Dagens bilde» og andre nyheter og spennende skriverier.

Det som skjer de neste par ukene er spennende. SG Media (vår foto/video avdeling) har ansvar for å dekke Biltema Motorsport gjennom sesongen. Selvfølgelig kommer det veldig mye foto/video av alt fra disse festivalene, men vi følger da Biltema Motorsport gjennom reisene til de forskjellige arrangementene. Det betyr avreise til Gatebil Våler torsdag 23.05 med Psycho-Tuning/Biltema Motorsport. Deretter reiser vi til DHB med samme teamet til torsdag neste uke.

SG Media har fått nytt utstyr for sesongen, deriblant to Canon 7D med flere objektiver, og flere GoPro 3. Med dette håper vi å levere fete bilder og video til dere som følger oss både på vår hjemmeside og på Facebook.

Utenom disse større festivalene (Gatebil, DHB) kommer vi også til å reise på flere arrangement rundt i landet og utlandet. Det betyr alt fra driftetrening, dragrace, rallycross osv. til Powerdrift, King of Drift osv.

Mer informasjon rundt SG Media kommer på Sviddgummi.no snart. I mellomtiden kan vi avsløre at alle bilder vi nå laster ut på nett er vannmerket med «SG Media – Sviddgummi.no». Dette er for å beskytte vårt materiale, og promotere Sviddgummi der disse bilder deles/brukes. Hvis det publiseres bilder av deg, og du ønsker disse uten vannmerke – vennligst ta kontakt med oss så kan vi ordne en avtale på det. Husk at våre fotografer bruker utallige timer på å reise rundt, ta bildene og bearbeide disse før opplasting.

Vi vet at 2013 blir en sesong for historiebøkene, og har allerede hatt en forsmak på dette da vi reiste til Rudskogen for Motorsport Experience – veldedighets kjøring i regi av Jarmund Indrelid. Et fantastisk tiltak, og en kjempe flott dag for alle.

I tillegg til dette, søker vi bidragsytere til saker for Sviddgummi.no. Er du glad i å skrive, ta vennligst kontakt med oss om du ønsker å hjelpe Sviddgummi.no holde våre lesere oppdatert på hva som skjer i motorsport Norge.

Vi ses rundt om i hele år!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.