Børning 2 bekreftet for høsten 2016!

For en fantastisk overskrift å lese, ikke sant? Børning 2 er bekreftet til å ha premiere høsten 2016, som selvsagt betyr at det kommer en «2er» om et års tid. Fantastiske nyheter, som viser at ting er mulig selvom «ekspertene» ikke ville tildele midlene.

Her er beskjeden Børning på Facebook delte en times tid (07:39 Fredag 20. November 2015) siden i skrivende stund:

Kjære alle BØRNING-fans,

Vi er kjempeglade for å kunne fortelle dere at DET BLIR PREMIERE PÅ ”BØRNING 2” NESTE HØST!!!
Beslutningen er tatt og opptakene starter i februar!

Filmen kan lages takket være den siste tidens massive støtte fra dere BØRNING-entusiaster, fra alle involverte foran og bak kamera og fra utenforstående samarbeidspartnere og finansiører. Vi takker dere alle!

Og vi håper fremdeles at Norsk Filminstitutt vil bryte kjeden av avslag til BØRNING 1 og 2 med en begrenset støtte i Markedsordningen som avgjøres i januar. Det hadde vært stilig om de fulgte den meget kloke fjellvettregelen: ”Vend i tide, det er ingen skam å snu”.

Alle de kjente skuespillerne blir med i 2’ern og filmen kommer til å bli enda heftigere, enda morsommere og enda råere enn BØRNING 1!

Herfra og ut er det BØRNING 2 som gjelder!! Norges mest etterlengtede oppfølgerfilm!!!

Hilsen regissør Hallvard & Co.

 

Den første Børning filmen viste seg å være et av de mest populære Norske filmer noensinne i nyere tid. Vi har ingen mindre forventninger til oppfølgeren.

Gled dere!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.