Bring back the touge

O`Snap – med hjelp fra Moviebird – har laget en utrolig fet video av Fredrik Sørlie på stengte offentlige veier. De har benyttet seg av Nordens eneste «Russian Arm» kamera bil i tillegg til en Can-Am og diverse GoPro kameraer, og her er resultatet. Dette er tre minutter med ren glede for en hver motorfrelst person. Som alltid, utrolig bra jobbet O`Snap!

Fredrik Sørlie er mannen bak rattet i sin egen bil – en Toyota Cressida med 2JZ-GE motor. Dette er en mann som ikke trenger flere hundre hestekrefter for å lige sidelengs og lage røyk. Han har gang på gang bevist at han holder samme fart og vinkel som verstingbilene på Rudskogen, og i denne filmen ser du kanskje hvorfor han er et av stuntførerne i kinofilmen Burning.

Du får også noen «behind the scenes» klipp på starten av filmen, som viser hvor rått utstyret de har brukt er. Det er filmet inn med RED Epic utstyr, som leverer 4K kvalitet (lik kvalitet som du får i kinosalene).

Se filmen i fullskjerm, full HD og skru opp volumet. Dette folkens, er epic!

touge

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.