Carl Bronken

Drifting NM Runde 1 i Skien snart

Som vi ved flere anledninger har sagt de siste par ukene, sommeren er på vei. Det merkes virkelig så fort du tenker på at første runde av Drifting NM kun er få uker unna. Runde 1 er i Skien 1-2 Mai, kommer du?

2015 kommer virkelig til å være spennende for de av oss som følger Drifting NM serien. Det er flere biler enn noen gang tidligere, i tillegg til flere ekstreme biler enn tidligere. Sjåførene har blitt flinkere for hvert år, og konkurransen er hardere for alle parter. Runde 1 er i Skien 1-2 Mai på Grenland Motorsportsenter.

IMG_5055

Fjorårets vinner av Pro-klassen Fredrik Myhre håper vi å se. Vi krysser fingrene for at han ønsker å kjempe for å holde NM tittelen i 2015 også.

Det var på ingen som helst måte lett å kunne bli NM mester i 2014, men det blir ikke lettere i år. Vi har aldri tidligere sett så mange sjåfører melde seg inn i serien.

Ønsker du å lese mer om R1 i Skien 1-2 Mai, se her.

Håper vi ses!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.