Carl Bronken

Fast & Furious 8 premiere i Skien

12. April var det avduket for Fast & Furious 8 premiere i Skien hvor vi nok en gang skulle bidra med biler til utstilling. I all hast brukte vi Facebook til å finne biler, og når alt løste seg ble dette resultatet.

Vi vil rette en stor takk til alle som stilte opp med bilene sine, både privat folk og butikker. Her hadde vi biler til mangfoldige millioner stående på utsiden av kinoen. Alt fra gamle «japsebiler» til Ferrari, Jaguar og McLaren.

I våre øyer er dette «ekte» F&F biler. Skyline, 200sx, det filmserien en gang begynte med.

Men med tiden har filmen utviklet seg til å bli mye mer moderne med vesentlig dyrere biler. Her er en McLaren 570s fra Autoxo i Oslo. Denne bilen har 570 hestekrefter og er trolig den eneste på skilt i Norge.

Dette er en Ferrari 430 tidligere eid av Pettersen Autoimport. En betraktelig påkostet eksotisk bil som passet godt inn i utstillingen.

Andreas Lehne kom helt fra Hønefoss med sin S14a driftebil som har en LS1 V8 under panseret.

RallyX går av stabelen i Skien 22. april, og i den anledning hadde vi en PR bil fra dem stående for å promotere løpet. Hit bør du ta turen!

Autobudget kom også med en Porsche og en BMW M4. Samt Autostrada med en Jaguar F-Type.

Vi hadde bilcross bil, crosskart, en flott BMW 5-serie og en nydelig BMW E46 M4 Touring på plass. Grunnet dårlig lys ble det lite bilder utover kvelden.

Men dette var ment som en fin oppsummering av en flott kveld. Filmen bør du se, om du liker F&F eller generelt action.

Takk for denne premieren! Og takk til SF Kino Skien som alltid tar oss i mot.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.