FD Runde 1 – DeNofa vinner, Aasbø på 2. plass!

For en start på Formula Drift 2016 sesongen det var! Veldig bra kjøring fra alle parter, og til syvende sist var det Chelsea DeNofa i sin BMW E46 som tok seieren, og 2015 VM mesteren Fredric Aasbø som stakk av med en imponerende 2. plass.

Du fikk kanskje med deg at kval på Fredag gikk ikke som ønsket da uvær førte til at kval ble avlyst og at sjåførene ville stille til start i dag basert på fjorårets finale kval. Dette betydde at Aasbø var kvalifisert til 1. plass.

asdads

Kenneth Moen stiller i år med en helt ny bil, en råtass BMW E46. Dessverre under dagens kjøring var han ekstremt uheldig og skled baklengs i muren som resulterte i at han måtte bryte. Men vi er sikre på at Moen stiller sterkere på neste runde i Atlanta.

Aasbø kjørte solide runder hele dagen og danket ut sjåfør på sjåfør. Til syvende sist var det Aasbø mot DeNofa, og det ble altså DeNofa som stakk av med seieren.

Team kameraten til Aasbø, Ken Gushi, stakk av med 3. plassen. En veldig solid fin start på 2016.

En stor applaus til våre Norske venner i FD som har gjort en kjempe innsats, en stor fortjent applaus til Aasbø for en helt sinnsyk start på sesongen, gratulerer Ken Gushi med en sterk 3. plass, og en kjempe applaus til DeNofa som endelig fikk det til å klaffe. Veldig imponerende!

[fbvideo link=»https://www.facebook.com/FormulaDRIFT/videos/10153623285076491/» width=»1140″ height=»400″ onlyvideo=»1″]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.