Ford

Ford hinter til ny produksjon av Sierra

Yes du leste riktig, Ford Sierra som ble produsert mellom 1983 og 1993 ryktes nå å se dagens lys nok en gang som en 2019 modell konsept bil. Den første Sierra ble designet av Uwe Bahnsen, Robert Lutz og Patrick le Quément.

Nye Ford Sierra blir designet av samme designer som stod for nye Ford GT, nemlig Chris Svensson. Bilen skal være en firedørs sedan med tre motorvarianter. Den vil ha en turbodiesel motor på 1,6 liter som Ford tror vil være bilen som blir mest populær for det Europeiske markedet. Det er lite informasjon om spesifikasjonene på disse motorene, men vi kan anta at det er samme motor som de bruker i andre modeller i Ford motorpark.

Det vil komme to bensinvarianter, hvor en ryktes å bli en hybrid-løsning. Igjen, det finnes omtrent ikke informasjon om effekt og ytelser.

Kanskje mest spennende hinter Ford også om en RS modell som sannsynligvis vil bli levert med en 2,3 EcoBoost motor på 300-350hk. Ford har også sagt at bilen vil bli levert i fremhjulstrekk og firehjulstrekk løsninger. En RS vil mer enn sannsynlig bli firehjulstrekk. Kanskje med mye lånte løsninger fra Focus RS.

Mer informasjon klarer vi ikke å oppdrive, men som nevnt hintes det av Ford at en ny produksjon av Sierra kan se dagens lyd, og det allerede i 2019 som konsept lansering. Hvis dette går riktig vei, kan vi forvente å se en ny Ford Sierra om 2-3 års tid.

La oss håpe at ryktene er sanne, og at Sierra igjen vil bli å se på veien. Før eller siden, kanskje på banen?

God 1. April!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.