Fredric Aasbø og Ivarsproduction har kræsjet på Mantorp!

Den siste timen har det kommet mange meldinger på Facebook om at Fredric Aasbø og Ivarsproduction har kræsjet på Mantorp. GT86 til Aasbø har fått seg en ganske ille smell, mens Ivarsproduction Nissan s14 ser dessverre ut til å være ferdig for helgen. Heldigvis har ingen blitt skadet! Se film fra kræsjen her.

Hovedbildet er sendt til oss av Underground Garage. En stor takk til dem for det!
Bildet er sendt til oss av Underground Garage. En stor takk til dem for det!

Filmen er filmet av Dustproductions.se.

Foto: Ivarsproduction
Foto: Ivarsproduction.

Som du ser er skadene på Ivarsproduction Nissan s14 ganske ille. Om det er vrak eller ikke er alltid vanskelig å si før bilen blir ribbet, men man kan med sikkerhet si at det er game over for denne helgen. Uansett må det understrekes at en bil kan alltid bli reparert. Det viktige er at ingen ble skadet i uhellet. Sånne ting skjer i motorsport, derfor har bilene veltebur, kjøredress og hjelm i tillegg til andre sikkerhetsløsninger.

10273264_795633747116582_228295203699053265_o
Foto: Magnus Bekkengen @ Onroaders

En stor takk til Magnus Bekkengen fra Onroaders for lån av bilde.

Fredric Aasbø sin Toyota GT86 ser ikke ut til å ha fått den verste skaden. Likevel ser du at den står på tre hjul på flatmark. Mye bulker og skjevheter. David Riiber fra Underground Garage klarer å utføre mirakler. Klarer han å få bilen på banen igjen i løpet av Gatebil Mantorp?

Heldigvis har alle sluppet unna uten skader. Det er det desidert viktigste.

Lykke til begge to med bilene!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.