Formula Drift Asia

Fredric Aasbø vant Formula Drift Asia sammenlagt!

Fredric Aasbø har hatt litt av en sesong i år. Først så får han 2. plass sammenlagt i Formula Drift USA, så i morges var det klart at han vant sammenlagt i Formula Drift Asia. Du er en maskin, Fredric!

Formula Drift Asia er ikke barneleker. Vi snakker om drifting i områdene der sporten faktisk har sine røtter. Sjåfører som har kjørt lenge før drifting var kjent her i Norge. Likevel har Aasbø kommet på pallen på alle fire rundene av Formula Drift Asia 2014.

Slik det ble i natt måtte han kun gå videre i Topp 32 for å ha poeng nok til å vinne sammenlagt, derfor kunne vi annonsere temmelig tidlig at han har vunnet serien. Likevel er det ikke «ekte» før runden er over og premieringen er i gang. I dag tidlig var det offisielt, Aasbø har vunnet sammenlagt.

I FD Asia kjører han for Team RS-R. Der kjører han en Toyota GT86 med NASCAR v8 under panseret. Denne bilen er brutal på alle måter, men det som kanskje overrasker folk mest er nok lyden. Se video som Aasbø la ut av en treningsrunde igår.

[raw]

[/raw]

[raw]

[/raw]

Gratulerer Fredric Aasbø og Team RS-R. Vi gleder oss enormt til å se hva 2015 har å by på for dere!

Gratulerer til Yokoi med 1. plass på finalerunden og 2. plass til Saito. Aasbø fikk 3. plass på selve runden. Helt rått!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.