Carl Bronken

Furious 7 premiere utstilling i Skien

Vi begynner «treff sesongen» med Furious 7 utstilling utenfor SF Kino Skien. Takk for tilliten, denne utstillingen syns vi ble veldig bra med god variasjon av bil. Se her hva som kom.

Vi begynner med å rette en stor takk til alle utstillerene. Uten dere hadde det ikke vært noe spesielt å se på før visningen av Furious 7. Vi føler at det ble en veldig bra og variert utstilling som blandet både nytt og gammelt, eksotisk og veteran. Tusen takk!

Det var flere som ønsket å stille ut bilen sin men vi måtte sette en grense på antall biler ettersom det er en premierevisning og kinoen kan ikke holde av alt for mange billetter. Vi håper på forståelse for dette. Dere er uansett hjertelig velkommen på våre fremtidige treff!

2Q8A5966

Vi må selvfølgelig takke kinoen som stoler på vår evne til å få til en fin utstilling for de besøkende. Håper alle koste seg med kino denne kvelden.

2Q8A5967

Bilsalongen var snille nok til å låne bort to av sine biler til oss i forbindelse med premieren. En BMW 420d (avbildet over) og en BMW i8. Den hvite i8 trakk en hel del oppmerksomhet utover kvelden la vi merke til. Kanskje ikke så rart?

IMG_2426

En meget tøff Nissan 200sx s14a og en BMW E46 M3 fant veien til Skien. To meget flotte biler!

IMG_2435

Skien Bil tok med sin veldig tøffe Amarok Canyon. Vi har testet en tilsvarende Amarok tidligere og kan skrive under på at det er en veldig god bil å kjøre. Praktisk også.

2Q8A6003

Høidalen gutta tok med sine crosscart for å vise frem og ikke minst promotere Crosscart NM 2-3 Mai i Skien. Det bør du ikke gå glipp av!

2Q8A6002

BMW Z4 som bare blir penere og penere for hver nye modell. Hittil den peneste Z4 i våre øyer.

2Q8A6008

I følge noen gutter er dette både en Suzuki og en Ford. Men det er egentlig en Subaru Impreza med en veldig tøff folieringsjobb på seg. Nylig har eieren fått på nye felger som virkelig satte prikken over ién.

2Q8A6022

Furious 7 inneholder veldig mye eksotiske biler. Versegod, her har du både en Ferrari og en i8.

2Q8A6024

Hvem sa Saab ikke kan bli tøffe? En veldig clean bil med detaljer som skiller den fra mengden.

2Q8A5993

Det var uten tvil mer enn nok hestekrefter stående i området utenfor kinoen denne kvelden. Ser du noe spesielt her?

IMG_2424

Kinoen rullet ut den røde løperen for at publikummerene skulle få en ekstra spesiell kveld. Tro det eller ei, man føler seg litt ekstra bra når man går inn på rød løper.

IMG_2425

En god (ikke gammel) Mercedes som kommer seg frem omtrent overalt. Kul bil!

2Q8A5984

Filmen

Vi velger å ikke skrive noe spesielt om filmen ettersom den akkurat har hatt premiere og mange har fortsatt ikke sett den. Men det vi kan si er at det var en flott kapittel i F&F serien. Du får svar på ting tidligere filmer kanskje ikke har. Samtidig, og kanskje viktigst – du kan ikke se at Paul Walker ikke var der for å spille inn de resterende scenene før hans tragiske ulykke. Hatten av for crewet bak filmen, ikke minst til broren til Paul!

Avslutningen er veldig rørende, særlig for de av dere som er store Paul Walker fans.

2Q8A6039

Nå er visningen over. Neste visning begynner 21:00 (klokken er ca 20:30). Vi har bedt alle utstillerene stå frem til 21:00 slik at neste pulje med publikummere får se de flotte bilene.

2Q8A6046

Det var temmelig kaldt så mange valgte å fyre opp bilene for å få noe varme mens de ventet.

2Q8A6056

Lyset som var utenfor kinoen når filmen var over gav oss skikkelig F&F følelse. Det så ut som et treff ut av filmen.

2Q8A6064

Dette er noe Hobbs (The Rock) fort kunne kommet med, tror du ikke?

2Q8A6057

Mens dette er kanskje litt mer Brian (Paul Walker)?

2Q8A6052

Uten tvil, dette hadde Roman (Tyrese Gibson) kjørt med.

2Q8A6066

Igjen, tusen takk til alle som kom til SF Kino Skien denne kvelden. Dere er best!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.