Gatebil On Ice 2013 – I dag skjer det!

Dagen er kommet hvor vinterens høydepunkt – for oss i hvertfall – skal skje. Nemlig Gatebil On Ice, og en hel haug av ville monstere på fire hjul er klare for å showe på isen hos Hebbes i Sigdal. Vi tar turen opp nå, og vi håper vi ser deg der! Her er litt informasjon om arrangementet.

26 januar starer årets GATEBIL- sesongen 2013 med isbanekjøring hos Hebbes Racing i Nedre Eggedal, Sigdal!

To baner – for alle biler!
Som i fjor blir det brøytet to baner. En for biler med vanlige vinterdekk (både med og uten pigger), og en bane for rallypigg. Banene i år blir mer krevende og variert enn i fjor, med massevis av nye kule svingkombinasjoner.

Alle slags biler kan delta. Gatebiler, rallybiler, drifting og Extreme.

PS! Biler med rallypigg må ha veltebur!

Ingen forhåndspåmelding!
Med to baner er det nok med plass, så alle får kjøre så mye de vilJ.

Info til deltakere –
Husk hjelm, nok bensin, synlige/ tilgjengelige tauekroker, gode dekk og en bil i bra stand. 15 års aldersgrense for passasjerer på banen for rallypigg.

Leie av snøscooter og rallybiler –
Hebbes Racing leier ut både snøscootere og 2 stk Volvo 940 rallybiler med ispigg. Snøscootere kjører i egen trase, mens rallybiler i vanlig løype for de med rallyhjul/ ispigg.

Snøsprøyten –
Klokka tretten arrangeres Gatebil sin tradisjonsrike ’Snøsprøyten’. Sladde-konkurransen går på banen for ispigg, men alle kan som har lyst kan delta. Ingen startavgift for de som har betalt for frikjøring.

Hvem har kulest hodeplagg –
Som i fjor blir det premiering av Gatebil On Ice kuleste hodeplagg. Så er du oppfinnsom med å holde øra varme, kan du risikere å reise hjem med flott pokal:).

Tips til publikum –
Ta med varme klær og godt skotøy, sitteunderlag, termos og grillmat. ”Synlig” berusede personer kan bli vist bort fra området.

Tidsskjema –
09.00: Åpent for publikum og deltakere.
10.00: Kjøring på begge baner.
13.00: Kåring av Gatebil On Ice mester i breisladd ’Snøysprøyten’.
13.30: Kjøring på begge baner.
17.00: Kjøringen avsluttes.

Priser –
Publikum kr. 150,- (barn under 12 år gratis i følge med voksne).
Parkering kr. 50,-
Kjøring for biler uten lisens. Kr. 700,- inkl. engangslisens/ forsikring av kr. 200,-
Kjøring for biler med lisens. Kr. 500,-
Passasjer. Kr. 200,- i engangslisens/ forsikring
Leie rallybil. Kr. 800,-. Ca. 10 runder.

Veiforklaringer –
Fra Kongsberg – Kjør retning Geilo til du kommer til Lampeland. Ta så av mot Lyngdal og fortsett videre til Prestefoss, og så mot Eggedal. Ca. 1 time fra Kongsberg.

Fra Drammen – Kjør til Hokksund og videre retning Hønefoss til Åmot sentrum. Kjør så mot Prestefoss og videre mot Eggedal. Ca. 1 time fra Drammen.

Fra Gjøvik – Kjør til Hønefoss og retning Drammen. Ta av i Åmot sentrum til Prestefoss og videre mot Eggedal. Ca 1,5 time fra Gjøvik .

plakat_onice_2013_web_liten

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.