Gatebil på Rudskogen 2020 blir en realitet!

Tro det eller ei, det er nå annonsert at det blir Gatebil på Rudskogen i år – selv etter alt vi har måttet gå gjennom de siste månedene. Det ble annonsert på fredag 22. Mai at Gatebil Rudskogen 10-12 Juli og 28-30 August skal gjennomføres.

Ikke misforstå, det blir ikke Gatebil slik vi alle kjenner det. Det blir ingen konkurranser, ingen aftertrack, ingen svær festival med masse alkohol og grillmat. Dette blir faktisk ganske så likt Gatebil i «gamle dager». Et kjempe flott alternativ til å ellers ikke ha Gatebil i det heletatt. Kjempe gode nyheter, hvor vi gleder oss intenst til å sjekke ut.

Det vil komme ut en del detaljer om hvordan dette skal la seg arrangeres fortløpende i tiden fremover, men blant annet blir området delt opp i soner som begrenser seg til helsemyndighetens anbefalinger og råd slik at vi alle er trygge.

Størrelsen blir selvsagt også vesentlig mindre enn det vi er vant til. Gatebil tror det blir en begrensning på et sted mellom 120 og 150 biler. All informasjonen vil som sagt komme ut i tiden fremover.

Etter at de lanserte denne flotte nyheten, har vi sett flere i drifting miljøet på sosiale medier si at de nå er i full jobb med å klargjøre biler for nå, nå skal det kjøres!

Gode nyheter i en annerledes tid, det er bra! Vi gleder oss!

[instagram-feed cols=6 num=6 imageres= medium showfollow=false imagepadding=0 showheader=false showcaption=false disablelightbox=true showlikes=false showbutton=false captionlinks=false]

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.