Gatebil / TV2

Gatebil serien på TV2.no – Premiere 2. Mars!

Du vet det sikkert, men hvis ikke er dette ekstra spennende for deg. TV 2 har laget en serie som omhandler Gatebil. De har fulgt flere sjåfører gjennom sesongen, de viser hva Gatebil er og stemningen rundt kanskje verdens råeste bilfestival. Se introen her!

Endelig! Nå er TV 2 sin serie fra Gatebil 2015 klar! De første 4 av tilsammen 20 episodene legges ut onsdag 2 mars, men første episode ‘Dette er Gatebil’ kan du se allerede her og nå på Gatebil.no! Hele serien vises gratis på TV2.no.

Hele serien vil være gratis å se på TV2.no, og kommer på TV 2 Zebra utover året. Vi gleder oss til å følge serien, og anbefaler dere alle å følge med på dette. Jo flere som ser, jo større er sjansen for en ny serie om 2016 sesongen.

Kilde: Gatebil.no

DETTE FÅR DU SE FØRSTE UKA:
I de første 4 episodene får vi bl.a. møte Asim Gondal som ble alvorlig skadet i en ulykke på Gatebil i 2014. TV2 har fulgt Asim på vei tilbake til Gatebil i 2015, og episoden viser brorskapet, inkluderingen, lojaliteten og pågangsmotet som gjennomsyrer Gatebil miljøet.

Du skal også få være med bak kulissene i kåringen av ‘Årets Gatebil pitgirl’ på Rudskogen i juli, og i siste episode som vises den første uka skal vi bli med Norges 2 store drifting-stjerner Kenneth Moen og Fredric Aasbø til Long Beach i USA og årets første runde av Formula Drift og VM i drifting.

4 UKER MED NYE EPISODER:
De neste ukene får vi se mer fra Formula Drift i USA, og vi får en grundig innføring i ‘hva er egentlig drifting’. Så blir det en hel episode med Gatebil Extreme, det nærmeste du kommer Flåklypa Grand Prix i virkeligheten. Tv 2 har også fulgt både Fredrik Øksnevad og Joachim Waagaard på vei mot å oppfylle drømmen om å bli Norges nye store drifting-stjerner. Waagaard skal vi bl.a. få være med til ærverdige Goodwood Festaival of Speed, hvor Joachim ble personlig invitert av Lord March for å delta med sin BMW M4 driftingbil på verdens mest eksklusive bil-festival på Lordens enorme eiendom på Goodwood i England.

Så skal vi til Gatebil på Mantorp Park i Sverige hvor vi bl.a. får være med på powerslide-konkurransen som Fredric Aasbø har vunnet to år på rad. Men i 2015 fikk han kanskje hardere kamp enn han hadde regnet med. På Gatebil på Mantorp Park får vi også være med i ‘jakten på den ekte party-svensken’, hvor festen tar fullstendig av ut over natten. På Gatebil Mantorp skal vi også få se hvordan det gikk i tidenes første landskamp i drifting mellom Norge og Sverige, hvor det Norske laget var selvsikre på å vinne.

Deretter blir det mer fra Gatebil på Rudskogen med bl.a. rallycrosstjerne Andreas Bakkerud, som med hjelp av USA-proffen Kenneth Moen skulle forsøke å bli verdensmester i breisladd. Som på Mantorp blir det også en tur på campingen, hvor det bor over 10.000 partystemte Gatebil-patrioter fra hele verden.

Til slutt blir det nok en fantastisk tur til USA sammen med Kenneth Moen og Fredric Aasbø. Denne gangen til Irwindale Speedway for å se den spennende avslutningen av årets Formula Drift, pluss finale i tidenes første VM i drifting.

Alt dette og mye mer kan du glede deg til å oppleve i serien om Gatebil-festivalene 2015 på TV2.no fra onsdag 2 mars. Gled deg:).

Kilde: Gatebil.no

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.