Hvor vanskelig skal det være?

Beklager på forhånd, dette blir en utblåsning. Men hvor ofte kjører du på kvelden? Hver dag, kanskje et par ganger i uken? Og av de gangene, hvor ofte velger du å kjøre uten lys når det er mørkt? Vel, det er jaggu flere enn det burde være!

Hver eneste gang vi skal ut å kjøre til en shoot, eller bare generelt ut på kvelden så ser vi en eller flere biler som ikke forstår poenget med auto funksjonen på lysene. Vi ser biler som ikke har baklys på og kun dagtid parklys foran. Dette er fordi lysbryteren ikke er satt til auto.
Hvorfor?!

Når bilen din kan stå på auto hele tiden, hvor bilen tar på seg den harde oppgaven i å dømme hvor mye lys du trenger for deg – hvorfor tulle med det? Hvorfor gjøre seg selv usynlig på veien om natta?

Selv vår 14 år gamle BMW har auto funksjonalitet på lysene så vi trenger ikke å gjøre en tanke rundt lysvalg. Hvorfor må andre?

Sett lysene på AUTO!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.