Maxxis.co.uk

Ikke lek tøff, bytt til vinterdekk!

Vi er nå inne i det vi kan kalle vinter. Det er ikke lenger sikkert at veiene ikke fryser på. Faktisk har snøen kommet flere steder i landet, og isen er en sikker vinner på veiene hver kveld. Ikke lek tøff, få på vinterdekka!

Dette er en rask Fredags morgen tanke til alle som ikke har lagt om til vinterdekk ennå. Det kan sikkert være flere årsaker til det, kanskje noen er greie nok også. Men problemet oppstår det sekundet ditt valg om å kjøre på sommerdekk forårsaker en ulykke der du eller i verste fall andre blir skadet.

Skal vi se bort ifra det viktige punktet om skader, kan vi vinkle det inn på førerkortet ditt. Du skal sko deg etter forholda. Hvis du sklir av veien og Politiet besøker deg, samtidig som du har sommerdekk på bilen – da kan du si hade til førerkortet ditt.

Forståelig nok for de av oss som er veldig glad i bil, er det ofte en nedtur for utseendet på bilen å legge om til de «kjedelige» vinterhjula. Fair enough, men skal det virkelig ha noe å si når vi snakker egen og andres sikkerhet?

Så, bytt til vinterdekk. Vær så snill. Vi har ingen å miste.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.