Kamikaze drifting i Australia – IKKE BRA!

Vi har alle sett uforsvarlig kjøring på offentlig vei, noe vi selvfølgelig er i mot. Men dette klippet som ble vist på nyhetene i Australia viser farlig sladding på offentlig vei midt i morgen rushet.

Victoria Politiet er på utkikk etter sjåføren av denne Toyotaen som sladder fra fil til fil på motorveien. For å gjøre saken verre er det masse trafikk og i tillegg skjer det hele på West Gate Bridge.

En lastebilsjåfør hørte brølet av bilen bak seg før den kom forbi og startet sin farlige kamikaze sladd. Bilen fortsatte slik i nærmest 10km før den forsvant.

Nyhetene betegner dette som drifting, men de som driver med drifting gjør ikke sånt på offentlig vei. Dette er uforsvarlig sladding på høyt nivå!

Både Toyotaen og Nissanen er tydeligvis sammen om dette. De kjører uten skilt og Nissanen blokkerer trafikken bak seg til tider slik at Toyotaen får plassen den trenger.

Hold det til banen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.