Mad Mike, Aasbø og McNamara til Gatebil 13-15 juli!

Gatebil vokser og vokser for hvert år. De siste årene har ryktene om Gatebil spredt seg godt over dammen og på julitreffet kommer tre veldig kjente driftere til å lage show!

Dere har alle hørt om vår egen Fredric Aasbø, som virkelig har bemerket seg i drifting verden internasjonalt og særlig i USA for Need For Speed teamet. Med hans meget aggressive kjørestil, lager han show som bare det.

Darren McNamara fra Irland har blitt utnevnt som Europas beste drifter, og har tidligere erfaring fra rally. Han ble i 2007 «Rookie of the year», og har i senere tider gjort sitt navn kjent i drifting miljøet – også i USA.

Mad Mike Whiddett er og hans meget kjente Mazda RX-7 med 4-rotors motor og har bakgrunn fra motoX. Han gjorde seg kjent da han kom med sin Red Bull folierte RX-7. Han presser sine egne grenser samt. bilens grenser til en hver tid, og er derfor meget flink til å lage show. Han kom blant de åtte beste i Red Bull World Drifting Championship, men ble litt ivrig og kræsjet bilen.

Speedhunters hadde sin første satsing på Gatebil i 2011, og har forelsket seg i arrangementet. De annonserer at – i tillegg til Speedhunters Drift Team som beskrevet over – de kommer med et enda større mediateam i år.

Da er det bare å glede seg til Gatebil på Rudskogen 13-15 juli!

Her har vi en film av hver av førerene til Speedhunters.

Fredric Aasbø:

Darren McNamara:

Mad Mike Whiddett:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.