Motordag Larvik 16.06 – Flott fremmøte

Søndag 16. juni tok vi turen til Larvik for å se hva Motordagen hadde å by på av biler. Som vi regnet med, var det en del BMW på plass men også biler vi ikke hadde regnet med, som MB SLR McLaren og andre eksotiske biler.

Et par Ferrari hadde funnet veien dit, og uansett hvor mange ganger du ser en Ferrari så er det noe spennende med å se bilene på veien og ikke minst hilse på personene som eier slike biler. Husk, de trenger ikke å koste to millioner. Ferrari er Ferrari, uansett pris.

Den andre Ferrarien var denne, som Autostrada hadde tatt med seg. Prislapp på rundt 1.2 millioner, og da har du i det minste en bil alle snur seg etter. Men hadde kanskje valgt gul eller svart når du først skal ha en?

Andre eksotiske biler vi så på plass var f.eks denne flotte Nissan GT-R35 som tok turen. Uansett hvor ofte vi ser disse, kommer kriblingen i magen hver gang. Tenk å eie en!

Og som nevnt, MB SLR McLaren. Dette er råskap av maskineri. Bare se på panseret, tenk på hvor mange timer det går bare på å lage dette panseret i karbonfiber. Halve bilens lengde er kun motor, og dette er ekstreme saker!

Men bilen trenger ikke å ha en prislapp på over 1 million for at den både skal se sexy ut, og gå bra. Denne meget strøkene BMW E30 M3 er et godt eksempel på dette. Her er det tydelig at eieren er stolt av bilen og tar vare på den slik man skal.

Det samme går for denne eldre BMW M6. Disse ser du bare ikke lenger, og som nevnt – det er fantastisk å se at bilene blir tatt vare på i stedet for å støve i hjel.

BMW Z8 er heller ingen vanlig syn i Norge, eller ellers i verden for den saks skyld. En undervurdert beist av en BMW. Mange syns disse er stygge, og vi kan vel kanskje si oss enig i at bilen er annerledes – men er ikke det litt av sjarmen å skille seg ut?

BMW 8-serien er også en undervurdert bil. Denne har en V12 motor, og går ikke akkurat dårlig. Meget tøffe biler i våre øyer.

Men så plutselig ser vi en gammel Cortina, i god stand. Nok en gang, det er fantastisk å se folk ta vare på sine biler, særlig de eldre bilene som forsvinner fra veiene.

Det er heller ikke hver dag vi ser en MB CL600, som også har en stor V12 motor. Feil var det heller ikke at den hadde store konkave felger, som virkelig satte prikken over ien.

Og hva er et biltreff uten en god gammel Porsche? I kanarigul, helt perfekt.

Nok en gang ser vi en bil vi ellers aldri ser. En gammel Porsche Speedster. Veldig kult!

Kan vel ikke klage på interiøret til en nyere Jaguar heller. Her kunne vi gledelig vært noen timer på veien inni.

Samtidig skulle vi gjerne hatt en bil med motoren til SLR McLaren. Hadde kanskje passet i vår Golf Mk1 prosjekt? Selvom motoren er lenger enn Golfen, er alt mulig.

Treffet hadde mye forskjellig å by på av biler. Vi så alt i fra gamle vanlige BMW til nye eksotiske superbiler. En flott dag for en bilentusiast med kamera.

Til og med litt bling for publikum var på plass.

Tidligere la vi ut et bilde av denne BMW 2002 Touring, en bil vi aldri har sett før. Vi har sett flere 02, men aldri en Touring. Ta vare på bilen din, disse er det ikke mange av på veiene.

Vi er heller ikke veldig fan av bodykit til biler, da de ofte ødelegger hele bilens design. Men denne MR2 hadde en flott bodykit på, som virkelig gjorde bilen mye tøffere.

Det var en flott tur, moro å se på alle bilene og menneskene.

For resten av bildene, vennligst se her.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.