Carl Bronken

Natt1mai.com – Stedet å være natt til 1. Mai!

Vi er så heldig å være med på å arrangere Natt1mai.com arrangementet i Skien, natt til 1. Mai i Fritidsparken i Skien. Dette er en blanding av drifting (drift shifter) og bilutstilling. Et godt alternativ til å velge fylla denne kvelden.

Det hele begynte flere år siden med dragrace på Geiteryggen flyplass natt til 1. Mai. Dette var bestandig veldig populært og det tiltrakk flere tusener av mennesker og biler opp til lille Geiteryggen. Etter mye diskusjoner i kommunen om hva som skjer med flyplassen, var det ikke lenger mulig å få til noe der.

I senere tid ble det gjennomført et drifting arrangement på Rødmyr industriområde, men det dukket opp diverse problemer i siste liten som var totalt uforutsett, som forårsaket forsinkelser og uheldige baneendringer.

Sent i 2012, fikk vi en mail fra Skien Fritidspark hvor de lurte på om Sviddgummi var interessert i å arrangere bilutstilling i hallen deres. Dette var jo selvfølgelig interessant, men så tenkte vi «aha, perfekt plass for Natt1mai arrangement!». Vi tok tanken videre til Psycho-Tuning (gutta bak hele konseptet), og alle falt for ideen.

Planene falt på plass i siste liten i 2013, hvor det lå flere utfordringer. Blant annet måtte plassen kjøringen ville foregå bli asfaltert kun et par dager før selve arrangementet. Dette klarte heldigvis Psycho-Tuning og Skien Fritidspark å gjennomføre. Tribuner, gjerder, sikkerhet, lyd/lys og biler dukket opp kun timer før det hele satte i gang.

2013 ble kjempe suksess. Over 4.000 mennesker dukket opp, og rundt 20 biler stilte til start. Banen er veldig liten og trang, men det viser virkelig talentet til førerne. Utstillingen ble også full, med alt i fra en 100 år gammel brannbil til en svindyr Ferrari.

All overskudd fra Natt1mai arrangementene går til veldedighet, som f.eks barneavdelingen på Sykehuset i Telemark, og Frelsesarmeen. Arrangørene tjener ingenting på dette, annet enn èn god følelse av å hjelpe andre og ikke minst by på et veldig godt alternativ til fylla denne kvelden.

Nå nærmer det seg Mai nok en gang, og arrangementet er i full planleggingsmodus. Det skjer nok en gang på Skien Fritidspark, men denne gangen er det en del forbedringer. Blant annet en mer oversiktelig inngang for publikum så det ikke blir misforståelser rundt inngang.

I år blir det enda større utstilling. Det er mye overraskelser i boks til de av dere som tar turen. Blant annet blir utstillingen fordelt over to, muligens tre haller. Det blir også lagt mer fokus på underholdning for de yngste, noe vi kommer tilbake til.

Kjøringen blir på samme plass med samme banelayout. Det blir en litt lenger påkjøring, som tillater førerne å bygge opp mer fart. Det blir også et mye bedre lys show.

Det er fortsatt ledige plasser både til kjøring, og utstilling. Merk, plassene fylles radig opp, så vi anbefaler deg å melde deg på allerede nå hvis du har tenkt til å kjøre/stille ut. Det blir fete premier å dele ut også.

Mer informasjon kommer fortløpende. For oppdatert info, se www.natt1mai.com.

Vi håper du kommer!

Påmelding finner du her.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.