Google

Norge = Anti-bil? Pøh, se her!

Trodde du at politikerne i Norge hadde mye i mot bil og motor? Vel, da skal du lese om en gjeng med overdrevent «grønne» politikere i England.

Det nærmer seg valgtider i England, derfor brøler de forskjellige partiene ut sine forslag og ideer for å vinne stemmer. «The Green Party» har ikke hatt det så lett med sine forslag hittil, men det blir ikke bedre. Noen av deres medlemmer har nå foreslått noe som virkelig får partiet på kartet, men ikke på den gode måten. La oss se litt på hva de ønsker å gjøre.

Vehicles would not be permitted for road use that had the ability to travel at greater speeds than the majority of EU national maximum speed levels.

Jepp, det de sier her er at alle biler som kan kjøre raskere enn den høyeste fartsgrensen i England (70mph eller 113km/t) skal forbys fra å kunne kjøre på Britiske veier. Kort fortalt betyr det at omtrent alle biler produsert siden 50-tallet ikke lenger kan kjøre i England ettersom de fleste biler klarer mer enn 113km/t.

Hvis du ikke har forstått det enda, The Green Party er et parti som ønsker at alle skal gå eller sykle, og at de som kjører bil eller flyr er folk som er gale. Alt som har et snev av utslipp er fy fy. Ironisk at de likevel bruker masse penger på å printe oppslag om sine meninger, som sist vi sjekket også forrurenser. Du skulle tro at et parti ville kunnet komme på bedre forslag til en mer miljøvennlig hverdag på veien, som f.eks å gi fordeler til de som velger å kjøre mer miljøvennlige biler eller kanskje øke avgiftene på biler med store sure motorer. Neida, eneste løsningen er å fjerne alle biler.

Det ser ut til at det er minst seks personer i dette partiet som ikke har røyket like mye sokker som de andre. Disse har i det minste innrømmet at forslaget sannsynligvis ikke ville blitt tatt godt i mot av folket. Snakk om en underdrivelse! Uansett, mens andre partier fokuserer på fattigdom eller innvandring, mener dette partiet at å fjerne alt fra veien vil fikse alle verdens problemer.

The Green Party would introduce legislation to encourage car manufacturers to introduce speed limiters in vehicles to prevent them travelling faster than the UK national maximum speed limit.

screen-shot-2015-03-08-at-12.5-54fc47f2cfdb1

Illustrasjonen over er fra avstemningen på nettsidene til The Mirror. Det viser tydelig at de fleste Briter ikke syns at dette forslaget er lurt. De resterende 24% er sikkert kjøpt og betalt.

Heldigvis er det veldig liten sannsynlighet for at The Green Party noen gang vil komme til makt. Likevel, det er tydelig at krigen mot bil og motor fortsetter.

Kilde: Carthrottle.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.