Østfold Motorshow, ta turen da vel!

Vi har nå kommet inn i september måned som betyr at vi begynner å nærme oss slutten på sesongen. Det betyr dog ikke at det skjer lite de neste ukene. Mange løp, messer og utstillinger står for tur, blant annet et relativt nytt event – Østfold Motorshow. Kommer du?

Østfold Motorshow ble til via ett prøveprosjekt høsten 2017. Arrangøren har som mål å gjøre Haldens allerede aktive bil miljø enda bredere og større. Høsten 2017 inviterte de ca. 20 biler til Halden torg. Det kom 30 biler og en god del besøkende. i 2018 så hadde de 59 biler og ca 450 besøkende. Arrangøren fikk mange gode tilbakemeldinger både fra Halden Kommune, Politiet og ikke minst besøkende. Østfold Motorshow ønsker å gi deg velkommen til ett rusfritt arrangement for bilentusiaster i alle alder.

I år prøver Østfold Motorshow seg på en ny kategori, nemlig childrens choice. Her trekkes ut noen barn som får velge frem sin favoritt. Østfold Motorshow samler inn penger til en frivillig organisasjon som gjør noe bra. I år går det til ungdoms samfunnet Halden.

Du finner arrangement siden til Østfold Motorshow her.

Det er alltid fantastisk når det dukker opp nye bil arrangement. Derfor anbefaler vi deg å ta turen hit for noe vi er sikre på er et fantastisk bra event. De utvider årlig og gir kvalitet av et show. I tillegg er det fantastisk at de samler inn penger til veldedige formål. Støtt opp, ta turen til Østfold Motorshow 14. september!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.