DriftWorks

Outsiders Japan – En film fra DriftWorks

Har du lyst til å se en lang film om drifting, bilkultur og kanskje litt rundt merkene som brukes i Drifting? Da bør du se denne halvannen lange filmen fra DriftWorks om deres tur til Japan. De ønsket å se om drifting i Japan faktisk er som disse filmene vi finner på YouTube. Gutta ble ikke skuffet. Dette er en lang film med humoristiske innslag, spennende vinkler og innblikk i opphavet til sporten vi elsker.

DriftWorks ønsket å se hvordan drifting startet, hvordan sporten har vokst og kanskje hvor sporten er på vei. Tiden viser at sporten vokser. Flere og flere ønsker seg å starte, så hvorfor ikke?

rcdrift

 

I tillegg til ekte driftebiler, forteller de at du kan ha en hvilken som helst hobby i Japan, uansett alder – å likevel bli tatt godt imot.

street

Det blir fortalt om hvor store sjanser streetdrifterne tar hver gang de begir seg ut på offentlige veier for å drifte. Det er ikke snakk om å risikere andres liv, da de sperrer trafikken. Men det er ekstremt strengt å bli tatt for dette. Mye av grunnen til at de gjør dette, er fordi det er en av få måter å slippe unna den daglige rushen som er Japan.

mcr

 

De besøker flere kjente verksteder, som f.eks MCR Factory som bygger noen av de råeste driftebilene som eksisterer. De er også meget kjente for sine lakkjobber, som de viser frem i filmen.

drift

 

De tar deg med til kjente baner i Japan. Denne banen finnes det klipp av en driftebil som ender 2-3 meter opp på toppen av en skråning – blant annet.

Har du litt tid, se filmen!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.