Carl Bronken

Rånetreff på Ikea Furuset

Vi tok turen til Ikea Furuset for et såkalt rånetreff, eller rettere sagt et biltreff. Vi rekker ikke å dekke så mange av disse treffene lenger og liker da å bruke tiden vår på det når vi har sjansen. Her er litt bilder og tekst fra vår tur dit.

Oppmøte skulle skje på Ikea Furuset klokken 21:00, altså ved stengetid på Ikea. Vi ankom rundt 20:00 så – utrolig nok – brukte vi litt tid inne på Ikea for å se om det var noe der inne vi kan bruke til foto oppdrag fremover.

Allerede da vi kom klokken 20 hadde det kommet rundt 20 biler. Men etter vår time inne på Ikea var det plutselig helt andre baller på utsiden. Da vil vi tippe det hadde kommet rundt 60-70 biler. Vi satt i bilen for å se litt på hva som dukket opp utover kvelden. I tillegg brukte vi litt tid på å si hei til folk.

Det var 4 kuldegrader på stedet som vi merket ble veldig kaldt etterhvert som vi tuslet rundt på området. Men her er noen bilder for dere.

2Q8A1256

Det var en god variasjon av biler på stedet, men grunnet årstiden forventet vi ikke å se noen veldig spesielle biler her. Likevel var det noen fra tid til annen. Det var også en del kreative bygg som dukket opp.

2Q8A1258

En gjeng med Mini Cooper dukket opp, og disse var omtrent de eneste rene bilene på stedet. Godt jobba!

2Q8A1262

Vi hørte lyden av en vri-åtter, og så dukket denne E92 M3 opp. Denne er til salgs forøvrig, så sjekk den ut om du er interessert.

2Q8A1271

Som du ser ble det ganske mange biler på tomta utover kvelden. Hver eneste bil du ser her har kommet kun for dette treffet. Det er imponerende, særlig med tanke på årstiden.

2Q8A1274

Det er alltid en eller flere som finner ut at de skal svi litt gummi på slike arrangementer, og det er ikke så lurt. De fleste treff som dette gjennomføres uten tillatelse fra Politi eller grunneier, og det er ting som dette som gjør at det ofte blir slått ned på slike arrangement. Når det er sagt kan vi forstå at det er moro, og lukta er jo god. Men prøv å hold det til banen folkens, i det minste ikke inne på tomta der alle er.

Legg forøvrig merke til lyset på bilen som kommer fra en bil foran.

2Q8A1276

Jepp, dette er bilen som stod direkte foran BMWen som burnet. Du ser den har svingt til venstre rett bak Politiet. Utrolig nok gjorde de absolutt ingenting med dette. Kult gjort, Oslo Politiet!

2Q8A1279

Det var veldig sosialt her, da alle pratet med alle. Det var også imponerende lite synlig drikking (alkohol) som vi kunne se.

2Q8A1292

Det var noen flotte biler her og der. Ikke hver dag vi ser Honda Integra lenger.

2Q8A1295

Sjekk ut hengerfestet her, liten morsom detalj.

2Q8A1297

Inne på området presset mange biler runder hele tiden. Det var såpass kaldt at det ikke var noe særlig å stå ute hele kvelden. Lan Marie Berg river seg nok i håret etter hun får høre om dette – ha ha.

2Q8A1303

Det er nesten sommer, vi er bare noen måneder unna – og 30 grader unna.

2Q8A1304

Vol´vo Sjuførr – godt å vite.

2Q8A1319

En Porsche Cayman dukket opp. Det var biler som dette vi tror nok du vil se mer av på tilsvarende arrangement på sommeren i Oslo. Vi får sjekke det ut.

2Q8A1326

Veldig clean Golf GTi står parkert under lyset på treffet.

2Q8A1329

Som vi nevnte er det en enorm variasjon av biler på slike arrangement. Alt fra godt og gammelt til nytt.

2Q8A1289

Politiet presser litt runder de også, med mange følgere etter seg.

2Q8A1284

Kul Mazda 6 dukket opp, som du ser her.

2Q8A1268

Dette treffet var i regi av «Team Black Shadows – Streetmeet OSLO & Akershus«. Sjekk dem ut for info om flere treff i fremtiden.

Takk for et flott treff. Kanskje vi ses igjen på et tilsvarende treff nærmere sommeren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.