Carl Bronken

Sniktitt på nye BMW X2

BMW is on a roll, ville en engelskmann sagt. De pumper ut nye varianter av tidligere biler og helt nye modeller som aldri før. For å være ærlig, det gjør oss ingenting. Disse nye bilene ser virkelig bra ut, og i dag fikk vi en sniktitt på nye BMW X2 hos Bilia Bilsalongen i Skien.

X2 er 436 cm i lang, 182 cm i bred og «hele» 152 cm i høy. Akselavstanden er på 267 cm og bakkeklaringen på 18,2 cm. Med andre ord, dette er en relativt liten bil som plasserer seg mellom BMW X1 og X3. En sportslig liten SUV som vi tror kommer til å bli ganske populær her i Norge. For å ha nevnt det, X2 er faktisk kortere og lavere enn X1.

Hvis du tenker bagasjeplass har X2 hele 470 liter kapasitet, eller opp mot 1.355 liter kapasitet med baksetene slått ned. Her får du plass til masse utstyr til drifting bilen din når du skal på banen.

BMW X2 blir lansert i Mars, så du kan forstå at vi ble overrasket over å finne denne i butikken i dag (07.02.2018), og ganske glade når Bilsalongen sa «det er bare å ta en titt under trekket».

Allerede i går kveld så vi noen lys som vi ikke kjente igjen da vi kjørte forbi butikken. Vi trodde at dette kunne kanskje være nye X2, men trodde likevel ikke at bilen ville være på plass så tidlig før lansering.

Men etter å ha tatt noen titt var det ingen tvil om at dette er den nye bilen. Ikke bare det, men i en av BMW sine nye farger. Ryktene sier at Bilsalongen har en til X2 i en ny farge – gull.

Designet er veldig sportslig preget og det er tydelig å se at dette er en BMW, med en ansiktsløftning fra tidligere designelementer. Bilen er kul, akkurat som den er praktisk.

Vi gleder oss til disse blir registrert om en måneds tid så vi kan gi dere en skikkelig inntrykk over bilen i sin helhet og på veien.

Mens vi venter, nyt bildene. Dette blir en vakker bil på norske veier!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.