Spotify

Spotify blir nå gratis – med reklame

Vi som er så glade i bil, er avhengig av musikk i bilen. CD og MP3 spillere ble raskt utdatert når tjenester som Spotify dukket opp en stund tilbake. Du får tilgang til all verdens musikk ved noen enkle tastetrykk på telefonen din. Hittil har du måttet betale 49,- i mnd for å få tilgang til musikk på Spotify med reklame, eller 99,- for musikk uten reklame og offline modus.

På en pressekonferanse sist Onsdag ble det annonsert at Spotify blir nå gratis for alle – så lenge du ikke bryr deg om litt reklame og ikke full funksjonalitet.

På nettbrett vil du kunne bruke Spotify akkurat som på en PC – hvor hver 3. eller 4. låt følges med reklame. På mobiltelefon vil du ikke kunne bestemme rekkefølgen på musikken som spilles. Du kan spille av dine egne spillelister, men musikken vil spilles av tilfeldig – som kan ligne på andre tjenester. Dette skal gi deg «radio» følelse.

Kanskje ikke helt optimalt, men det er jo gratis. Hvis du fortsatt vil ha full kontroll og ikke minst tilgang til offline modus – må du betale 99,- pr. måned.

Spotify sier de har pr. i dag 24 millioner brukere over hele verden – hvorav 6 millioner av disse har premium abbenoment. Dette utgjør ca. 594.000.000,- pr. måned.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.