Team Tyggegummi – millioner i Telemark!

Et sikkert vårtegn er når forskjellige aktører begynner med sine såkalte «driveouts». Team Tyggegummi arrangerer flere slike driveouts i løpet av et år, og de starter med en på våren. Alle med glede av bil og natur er velkommen.

Oppmøte på Shell Grelland med avreise klokken 10:00. Godt over 100 biler møtte opp og var klare til å gripe dagen med sine med-bilfrelste sjåfører på veiene rundt, med fokus på de nydelige instagram vennlige veiene i Telemark.

Det er heller ingen hemmelighet at man ofte får se drømmebiler bli virkelig brukt på slike turer. Opp Kviteseid kleivene mot Vrådal så man superbil etter superbil, drømme bil etter drømmebil gi gass opp disse veldig svingete og godt strødde veiene.

Ikke akkurat her man forventer å se disse bilene kanskje? Men skitt-au, litt støv og steinsprut – det får bilene bare tåle fordi det her er moro det!

Mange tror at slike biler ofte står i garasjen og kun kommer ut på veien en varm tørr solskinnsdag i fellesferien for å besøke den lokale cars & coffee treffet, eller kanskje for å brife for hu blondinen bak kassa på Kiwi, men nei. Biler er laget for å brukes, det er alle på disse driveouts fullstendig klar over – og enig med!

La det være sikkert, det er grusen sin skyld i at noen få biler mistet festet mot veien opp disse svingene. Ingenting annet har skyld i litt uheldig overstyring.

Uansett hvor på ruten, stod det folk langs vegkanten for å nyte synet som passerte. Lyden, opplevelsen – noe for alle.

Selv gamle Mazda fant veien, dog med litt av en kostyme. Noen ekstremt brede sko, feit bodykit og litt av en foliering. Helt rått å se!

Flere hundre kilometer ble kjørt og flere hundre liter drivstoff har forduftet til Gretas store misnøye. Smilene til sjåfører, passasjerer og lokale publikummere derimot, har vært så store at solkremen måtte smøres direkte på emaljen på tennene.

Blue baby! Alle dere Porsche fans sikler kanskje litt nå? Isåfall, beklager til samboeren din som må vaske etter deg.

Straand Hotell i Vrådal disket opp godt for deltakerne. En god lunsj i fantastisk postkord natur, en perfekt vårdag der ingen skulle tru at ein Porsche kunne bu.

Selv nissene på låven fulgte god med fra andre etasje i nisseloftet. Ikke så rart da disse kjøretøyene er nok betraktelig mer spennende enn nissens slede. Hester fremfor rudolfer?

Altså se på den rumpestumpen her a! Stor, bred og stram. Lambo baby!

Turen endte opp på Shell Lasses i Bamble etter mange timer på veien i nydelig norsk natur. Som du ser i bildene har hundrevis av mennesker strømmet til for å se disse bilene. Dette gir glede til alle rundt, selvom det alltid er en elller to som blir sure som sokker av litt brøl fra motoren.

Som oss mennesker med vann, er det viktig for disse maskinene å få i seg væske. En god iskald 98 oktan er akkurat det godzilla lengtet etter.

Ingen lærte oss på grunnskolen å kunne telle så høyt som tallet av mennesker her er. Men det er langt flere enn 10.

Så en stor takk til Team Tyggegummi for et flott arrangement som har gledet uendelig mange mennesker. Voksne, pensjonister, ungdom og barn. Vi så det meste på denne turen og mange har hatt mye glede av dette.

To next time!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.