Daniel Hovdahl

Tidenes råeste film fra Gatebil er ute

Filmen har fått tittelen «Gatebil 2014 | PUNCH ABOVE YOUR WEIGHT», produsert og filmet av Daniel Hovdahl med hjelp fra blant annet Gatebil, Bruze og Moviebird. Denne filmen må du se, du bare må. På drøye 9 minutter klarer Hovdahl å vise den nøyaktige Gatebil feelingen.

Vi har sett veldig mye bra film fra Gatebil de siste årene. Særlig i 2014 når Gatebil har sluttet å produsere den velkjente Gatebil DVD. Det åpner for at flere freelance videografer prøver seg på å lage årets beste Gatebil film.

Selvom kvaliteten er som nevnt veldig høy blant materialet som dukker opp rundt på den store internetten, har filmen til Hovdahl høynet listen med en hel del hakk. Du skulle tro at dette er en høy budsjett film, men der tar du feil. Her vises det hvor bra det kan bli bare du har gløden for det. Selvfølgelig, det har blitt brukt utstyr til mange millioner av kroner (Moviebird Russian Arm f.eks) men her ligger gullklumpen i hvordan Hovdahl har valgt å vise oss Gatebil. Vi har vært på Gatebil i snart 8 år, denne filmen er helt korrekt – sånn føles det på Gatebil!

Lars Dahl står for musikk og lyddesign i denne produksjonen. Good job!

Tips: denne filmen skal nytes på skikkelig TV, ikke telefonen. Hvis du sitter på telefonen nå, vent til du er hjemme så du kan se den på storskjerm med skikkelig lyd. You won’t be disappointed!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.