Carl Bronken

Top Gear Nordpolen Hiluxen sett i Porsgrunn

Vanligvis lager vi ikke et stort bluss rundt det å spotte en bil her eller der, men alle som er interessert i bil og kanskje er Top Gear fans vil nok like akkurat denne.

I helgen har vi vært heldige nok til å få låne en flott BMW i8 fra Autostrada, og mens vi tok en liten søndags cruising gjennom Porsgrunn sentrum, spottet vi dette beistet like ved gågaten. Så vi hoppet ut av bilen, spurte sjåføren av bilen om vi fikk lov til å ta et par bilder og satte i gang.

Dessverre hadde vi ikke kamerautstyr med oss i dette øyeblikket, men telefonen duger.

4

Tanken av at Jeremy Clarkson og James May kjørte denne bilen helt til en magnetiske Nordpolen er svimlende i seg selv, og så av alle steder i verden så kjører den i Porsgrunn – lille Porsgrunn.

3

Det skal selvsagt sies at bilen eies av Arctic Trucks og firmaet er Norsk med base i blant annet Drammen. Det er nok helt sikkert en årsak til at den er her i dag, men vi har ikke hørt noe om dette.

2

Derfor ble de gamle «carspotting» genene våre iverksatt igjen og det ble en veldig morsom søndag.

1

Ikke bare er bilen veldig kjent, men den er jo brutal også syns du ikke?

7e32e8032bfd96ad

Her står bilen på den magnetiske Nordpolen.

maxresdefault

Og en litt sliten Jeremy Clarkson ligger i snøen med den samme bilen bak seg.

Du kan lese mer om denne reisen her.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.