BBC

Top Gear – The Perfect Road Trip

Hvis du er i det heletatt interessert i bil eller motorsport, har du garantert sett Top Gear tidligere. Dette er en serie som har pågått i åresvis, som nå – som i flere år på rad hittil – presenteres av Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Jeremy er den gale mannen som sier sine meninger uten sensur. Richard er den «barnslige» i gruppen som gjerne vil ha det mest mulig moro, James er den «voksne» og smarte men litt kjedelige i serien – selvom han har sine humoristiske twist.

tg_perfect_road_trip_h

The Perfect Road Trip er en DVD du kan få kjøpt som handler om at Jeremy og Richard tester diverse biler på en lang road trip som begynner i Venezia og etter planen avsluttes i Pau i Frankrike. Klarer de ferden helskinnet?

Syv dager, mer enn 1.600km, 20 biler, to båter, en motorsykkel og guttas drøm om den perfekte bilturen. Målet er å finne de perfekte bilene for hver enkel etappe gjennom deres reise.

De prøver å bli sett i Monaco i en Bugatti, en Lamborghini og en Ford Model T. Etter litt cruising gjennom kanalene i Venezia reiser gutta avgårde i en Ferrari F12 Berlinetta og en Mercedes SLS Black – som ironisk nok er gul. Men om ikke disse bilene er nok, hopper de så over i en Pagani Huayra, Porsche Cayman S og en GT3 samt. en Aston Martin Vanquish centenary edition, Bentley V8 cabriolet, Rolls Royce Phantom coupe og en BAC Mono.

Jeremy ønsker å introdusere Richard til kultur, som blant annet innebærer å se kjente steder fra filmer, spesielle matretter og vakre utsikter.

Det hele avsluttes i tradisjonell Top Gear stil – et løp. Uten å røpe for mye, kan vi si at Politiet har litt å si på slutten.

Selv med opp og nedturer – kan dette ses på som den perfekte kjøreturen.

Du kan kjøpe filmen hos Platekompaniet for 299,-.

Top Gear skuffer på ingen måte med denne filmen. Vi kan med god samvittighet anbefale deg å kjøpe denne DVDen.
Humor
90
Spenning
70
Kvalitet
100
Drama
85
Kjøretøy valg
100
Kjøreturen
100
Pluss
Spennende, artig og typisk Top Gear
Vakker kjøretur
Du føler du er med
Minus
Burde vært lenger
James May burde vært med
91

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.